ama ljudi moji ne mogu da vjerujem u to sto pricate
Pazi vica...ja crnu modricu godinama sipam u traktor. 85 je godiste nikad nista radjeno nije sa njim oko motora ili bilo cega...cuva se uvijek i pazi a eno radi i dan danas...i svo vrijeme je radio na to ulje. i sva auta i svi motori i svi ostali strojevi koje sam imao sve je to na crnu modricu islo.
To da imas losa iskustva i prije i sad sa crnom modricom ti u srbiji ti mogu vjerovati muljaze ima svugdje naravno...opet ja ne vjerujem da ovdje meni ko u BiH hoce muljati ne vjerujem da mu se isplati kopirati domaci brend koji je ionako presmjesne cijene.
I kazem ti nikad nisam imo problema sa tom vrazjom modricom...u auta sam je sipo mjenjo na 5 hiljada po tehnickim uputstvima...i ako su iole ispravni motori bili nije je trosilo puno.
A sad kultivator zabudalio totalno.
Ja sam prvo pomislio da je motor dao dusu i da je svoje odsvirao. Jer sam za 2 dana kosnje (znaci ono bas se kosilo po cjeli dan i stalno jaaak gas posto mi kosa ne kosi na malom gasu ne znam kako to da sredim) potrosio tacno litar ulja. I gotovo pomislih labin prdno dao svoje posle tolko godina. I sutradan ja opet na traktor ali nije se kosilo nego se vuklo sijeno i nekakva drva itd cjeli dan upaljen traktor ali sa prikolicom i ono svo vrijeme mali gas kako inace prikolicu i vozim i posle pogledam on ni kapi ulja nije potrosio.
Tako da il je u mene traktor nesto zabudalio pa na jakom gasu trosi ulje il je to modricino se totalno pokvarilo i nije vise kolko tolko solidno ulje kakvo je bilo prije. A kako i nece firma se privatizovala...tatini sinovi vode stvar, voze audije i bembare nove itd...