Na leru se nikada nijedan motor ne razrađiva.
kvalitet ulja kod vazdusara je jako bitan. radne temperature su im stalno promenljive a u takvim uslovima pogotovu im treba kvalitetno ulje. optima nije lose ulje pogotovu mahima u beloj ambalazi ali se i mnogo kopira tako da se i ja neusudjujem kupovati. kod nas se sa uljima mnogo mucka.ali cena ulja je jedan od pokazatelja istog proizvodjaca o kvalitetu. najeftinija ulja su daleko najgora i prilicno brzo mogu napraviti stetu u masini. kod nas ko god je koristio optimu sv u crnoj ambalazi nije dugo radio sa masinom. to je jedno od najgorih ulja odkad znam za njih
dali je iko ovde koristoi kosu na motokultivatoru labinprogres 14ks i kako mislim na kosu koja se montira na kardan i motokultivator sa okretnim ruckama tako kad kosim trebo bi da ubacim u rikverc dok su rucke okrenute i upalim kardan u 3 ili 4 brzinu ali nece zna li neko nesto o mom problemu bio bih zahvalan posto sam kupio kosu i neznam da je koristim radi se motokultivatoru stari model
dali je iko ovde koristoi kosu na motokultivatoru labinprogres 14ks i kako mislim na kosu koja se montira na kardan i motokultivator sa okretnim ruckama tako kad kosim trebo bi da ubacim u rikverc dok su rucke okrenute i upalim kardan u 3 ili 4 brzinu ali nece zna li neko nesto o mom problemu bio bih zahvalan posto sam kupio kosu i neznam da je koristim radi se motokultivatoru stari model