noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
odličan je taj bmw
ako zelis da su ti niski troškovi vožnje (održavanja, potrošna itd) te udoban neki prtljaznik i sl kupiš neki ovakav skuter al ako ćemo o performansama ne more skuter da tu spada niti nexus, on potegne i preteče u gradu i to al puno je to daleko od potezanja i pretjećanja motora kao ča je onaj bmw na slici... ja nemam nista protiv tih motori dapače, najvise mi smetaju i ti sicevi na skuterima jer ako je sic presirok i prekomodan onda je taj motor samo za ravno u zavojima ne valja... općenito moje mišljenje je da je skuter dobar ali za zavoje ne odgovara nikako
odličan je taj bmw
super toplo danas milina za voziti se..
iskreno nisam ljubitelj skutera , pa ni R motora ali me nekako zbunjuje podatak da skutere od 500ccm svrstavate u lategoriju skutera , po meni su to već ozbiljnije igračke
iskreno smatram previše 500ccm za skuter , pa i ove kako da ih nazovem krstarice-skutere-čopere , za mene to nije samo skuter
ja više volim (ustvari maštam) o nekom umjerenom čoperu manje kubikaže , pa možda i neki enduro ili kros
za R verzije nisam zainteresovan , volim ih vidjeti a pogotovo čuti ali nebi ga volio imati