noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
odličan je taj bmw 
ako zelis da su ti niski troškovi vožnje (održavanja, potrošna itd) te udoban neki prtljaznik i sl kupiš neki ovakav skuter al ako ćemo o performansama ne more skuter da tu spada niti nexus, on potegne i preteče u gradu i to al puno je to daleko od potezanja i pretjećanja motora kao ča je onaj bmw na slici... ja nemam nista protiv tih motori dapače, najvise mi smetaju i ti sicevi na skuterima jer ako je sic presirok i prekomodan onda je taj motor samo za ravno u zavojima ne valja... općenito moje mišljenje je da je skuter dobar ali za zavoje ne odgovara nikako![]()
odličan je taj bmw![]()
super toplo danas milina za voziti se..
iskreno nisam ljubitelj skutera , pa ni R motora ali me nekako zbunjuje podatak da skutere od 500ccm svrstavate u lategoriju skutera , po meni su to već ozbiljnije igračke
iskreno smatram previše 500ccm za skuter , pa i ove kako da ih nazovem krstarice-skutere-čopere , za mene to nije samo skuter
ja više volim (ustvari maštam) o nekom umjerenom čoperu manje kubikaže , pa možda i neki enduro ili kros
za R verzije nisam zainteresovan , volim ih vidjeti a pogotovo čuti ali nebi ga volio imati