firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Evo moje igračke,danas sam malo polja obilazio sa njime:
http://imageshack.us/photo/my-images/829/img459.jpg/
Izgleda mi ko novo, odličan je.
http://imageshack.us/photo/my-images/829/img459.jpg/
Vidim da se išlo malo uživat , dobro dobro. Tako i treba. Ljep dvorac nema šta, sređen u nulu. Šteta što je zaključan pa se ne može vidjeti iznutra.
Kaciga ti je preklopna, fino je to ako se lagano voziš, npr. po gradu i slično, otvoriš i uživaš. Ja najviše uživam u laganoj vožnji pa da je uopšte nemam. Ali nesmije se to pa ne prakticiram.
Mi smo došli iz smjera Duge Rese, prešli preko mosta u Dugoj Resi i dalje kroz mala sela, predlani su obnavljali cestu na tom pravcu. Sjeli kraj Korane na piće i produžili preko mosta do Krnjaka..
Kad gledaš iz Duge Rese, Prilišće dođe sasvim suprotno, ali nije neka kilometraža, kaj ne? :scratch
bili su to dani kad su se takvi motori sređivali i ''nabrijavali'' , hehe
Izgleda mi ko novo, odličan je.
vidi se da je održavan, pa i malo tuniran APN-ac :supz:
39 s L, karburator delorto 19-21, marmita, polirani kanali, 5 brzina, dignut malo, tvrđi ovjes i eto stroja za dijete od 10-13godina, hehe
Markec šta je smješno,forumaš Noviuposlu je dobro napiso i motor lijepo ide za tih njegovih 50ccm naspram skutera od 50ccm ja ih prestignem ko od šale i pod dvojicom idem uz svako brdo.
Ne osporavam, nek' me nasmijao komentar.. Kad sam bio klinac tih godina, to nam je bilo sve: Tko ima L karike i te sheme, dok sad kad vozim vozila od par deset tisuća eura mi je to smiješno na lijep način. Nemojte se srditi odmah..
Malo ste preozbiljni, morate razumijeti ironiju u ovome, ne?..
Bilo kakav motor ili moped je u redu, što se mene tiče.rayer:
Lijepi pozdrav!
ide ide dok ne probas nesto drugo, hehe
al meni je uvijke bio draži automatik ne apn, nekako mi je i bolje isao, al govorim o automatiku novije proizvodnje s onim velikim crnim rebrima za hlađenje i dellorto karburator i auspuh neki izuvijao od ispod i to je sve serijski tako, uglavnom moj je bio 2000godiste i derao je sve stare apn.e i automatike... imao sam i aluminijske felge, hehe
edit: krivi post sam citiro al nema veze, hehe
moj automatik kada mi je jedan bio donio neku marmitu koja je sva ispod motora neide nista ni kod kotaca nit prema gore, neka cudna svi su je gledali i smijali se, al kad je to zrezalo, kako je to islo tada... nije imao kraj samo je rezao i rezao i imao sam sat od bicikle koji je tocno mjerio i za zdolom je znao pokazati 80 bez problema, malo mu je trebalo do 80... a kod starta je čupao ko nijedan tomos, poslije su svi htjeli da im prodam tu marmitu al nije bilo teorije a na kraju mozda bi bilo bolje da i jesam jer mi nekako otpala (valjda sam je bio lupio bas di se drzala prije toga) i otpala pod zadnji kotac ja pao i razbio automatika do neprepoznatljivosti... jedino je masina ostala citava pa stavili nju na PUHA ajme kako je letio taj PUH, hehe
ahahahahaaa nisi ni ti ko ga nisi vozio s mašinom od automatika...
koje boje je bio tvoj, jer kod njih boja oznacuje godiste, barem sam tako bio cuo prije 12 godina hehe