vinogradnik
Član
- Tu od
- 31 Lis 2010
- Poruka
- 51
NIKAD SE KAPACITET AKOMULATORA NIJE MIRIL watima,nikad samo A mperima.
u pravu si, nikada se nije mjerio u W , a nije ni u A , nego u Ah !!
NIKAD SE KAPACITET AKOMULATORA NIJE MIRIL watima,nikad samo A mperima.
u pravu si, nikada se nije mjerio u W , a nije ni u A , nego u Ah !!
Ma kvragu to su mijerna klješta ima ih više vrsta i namijena,ova tvoja imadu pipalicu.Snaga se ne mijeri voltima več amperima.Napon se mijeri u voltima imaš mV pa V pa kV i negdi nakraju MgV.Ali nas zanima mijerno područje od 6 do 12 v.Nebih ja više o tome.
Nije amper meter jer ne mjeri ampere. Prije da je voltmeter jer pokaziva napon, a akumulator je u vrijeme mjerenja opterečen i onda dođe do pada napona. Sad ako je loš akumulator onda je pad napona veči. Ako je kazaljka u zelenom polju onda je akumulator još dobar ako ispadne van tog područja onda je za odpad.
![]()
![]()
Peter, si vidio ovaj video?
Zwer, mislim da bi bio zadovoljan s Hondom. Ostalo je samo utvrditi 'činjenično stanje'giggle): i konačnu cijenu..
Zvao lika...
motor nije regan, gume banana, 2000 zadnja cifra.... Ić ću ga pogledat kad bude bolje vrijeme.
Sad mi se čini previše para - 200eur rega, 200 gume... Je da je to pojam al star je...
za 2500 ima registriranih KLE-mponja skoro 10god mađih s dobrim gumama...
Neznam zašto imam tolku apatiju prema kawasaki-u al jednostavno nebi taj motor....
Kolega ima kle-a motor stani pani on preso s njim nesto vise od 60000km i motor jos uvijek vozi, samo se mjenjaju potrosni djelovi i peri deri. uredni primjerci cesto jako puno kostaju. strasno pouzdan motor.