Jesi nakuril pečku?sve ćete vidjet sutra..:rolleyess::lol::drinkers:
ajd laku noć, hoću ih dočekat spreman, neču da me iznenade....:axe::axe::madmana:
Jesi nakuril pečku?sve ćete vidjet sutra..:rolleyess::lol::drinkers:
ajd laku noć, hoću ih dočekat spreman, neču da me iznenade....:axe::axe::madmana:
Jesi nakuril pečku?
nije još, očekujem ih svakog trena...Jel ekipa stigla na domaću :drinkers: , nedaj im previše, nek prije naprave posel onda nek rokaju :drinkers: artyman: ,,,,,
Eto i mene, odkonzerviran i odmoran od silnog posla
Znači Mrki u 7 i 58 dok sam ja nizal bespotrebne kilometre ti na forumu mesto da čekaš na zbornom mjestu :scratch
Nego zaboravili smo izbaciti one klocne ispod prednjeg trapa, pa to zvadi da se nebi mali po jarkima osavljal na tri kotača
Moja pila je ipak bila najbrža :finga:pa kad sam videl da ti u 6 i 20 pišeš po forumu, mam sam dobil slom živaca, jer si već trebal krenut...
ma, kak ja vozim(čitaj-koliko lufta ima) to bude ispalo na prvih par metara...
ak se još kaj setiš da smo zaboravili, reci...
Moja pila je ipak bila najbrža :finga:
Popiti onu gajbu Pana,
Pojesti predjelo do kraja,
Potrošiti glavno jelo,
itd .......
A kaj buš kad smo mi KOKAKOLIČARI :rolfer:
je, ide mali ko veliki..
dečki,dečki.... bu vam jetra otišla...
ljudi moji, koliko oni mogu popit cole, to ni normalno...
ja se čudim kak su uopće živi još....:rolfer::rolfer::rolfer:
Vjerovatno kakav odušak,zašto ne izbušiš još jednu rupu na ploči.
Inače tema je malo oživila forum samo su majstori malo zabušavali kad moraš ti još danas raditi.Svejedno pohvaljujem majstore koji su se odazvali akciji a i tebe kao organizatora,nadam se da je pored posla bilo i dobrog druženja.Očekujemo i slike da vidimo plodove vašeg rada.
Mrki, imal ga je sigurno, a čak mi se čini da je bil i na istom mjestu :scratchajde netko na brzinu, čemu služi ovaj šoplji šarafić i jel ga mogu maknut i zatvorit rupicu...
Uploaded with ImageShack.us
naime, ploča od sjedala mi je ravna i ima rupe samo za dva šarafa kaj je drže, tak da mi ovo smeta...
stari poklopac to nije imal, pa jel mogu ja to maknut??
Zakaj si stavljal dodatnu pumpu?