• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mrki88

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
sve ćete vidjet sutra..:rolleyess::lol::drinkers:
ajd laku noć, hoću ih dočekat spreman, neču da me iznenade....:axe::axe::madmana:
Jesi nakuril pečku?

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Jel ekipa stigla na domaću :drinkers: , nedaj im previše, nek prije naprave posel onda nek rokaju :drinkers: :partyman: ,,,,,

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Jel ekipa stigla na domaću :drinkers: , nedaj im previše, nek prije naprave posel onda nek rokaju :drinkers: :partyman: ,,,,,
nije još, očekujem ih svakog trena...
naravno, nema cuge, bar ne za njih dok posao ne naprave, a ja mogu po malo...:drinkers::drinkers::lol::lol:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Malo pomalo :drinkers: :partyman: :gitarist:,,,,, čitamo se kasnije kad bu gotovo,,,,, valjda.....

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
evo, da se i pismeno zahvalim ljudima koji su mi pomogli i sastavili onaj moj kramp od traktora...
Muhaničar, Puknuti, Zbalija...... veliko vam hvala!!!!:heart::heart::D:D

Nije im bilo lako, ali su uspjeli, napravili su posao za 5!!
sve su izkomparirali (sutra metnem slike kompariranja), sve složili, i sastavili...
Čak su mi poklonili jednu manju pumpu, ugradili je kam treba, ali oni budu više o tome, ak im se bude dalo...

slika baš i nemam, nisu fotogenični, nije mi aparat htio slikati uopće...;)
još sutra pomećem ove sitnice i pizdarijice, pa slijede probni sati...

Hvala!!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kao kaj je najavljeno kompariralo se na sve strane .
Po nalogu mrkija dodatna pumpa je ugrađena , slika je nastala prije konačnog riješenja uklapanja u sustav hidraulike samog stroja .
Bilo bi i slika finaliziranih riješenja da tehnika nije zeznula , možda drugi put .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
Eto i mene, odkonzerviran i odmoran od silnog posla :D
Znači Mrki u 7 i 58 dok sam ja nizal bespotrebne kilometre ti na forumu mesto da čekaš na zbornom mjestu :scratch
Nego zaboravili smo izbaciti one klocne ispod prednjeg trapa, pa to zvadi da se nebi mali po jarkima osavljal na tri kotača ;)

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Eto i mene, odkonzerviran i odmoran od silnog posla :D
Znači Mrki u 7 i 58 dok sam ja nizal bespotrebne kilometre ti na forumu mesto da čekaš na zbornom mjestu :scratch
Nego zaboravili smo izbaciti one klocne ispod prednjeg trapa, pa to zvadi da se nebi mali po jarkima osavljal na tri kotača ;)

pa kad sam videl da ti u 6 i 20 pišeš po forumu, mam sam dobil slom živaca, jer si već trebal krenut...;)
ma, kak ja vozim(čitaj-koliko lufta ima:)) to bude ispalo na prvih par metara...;)
ak se još kaj setiš da smo zaboravili, reci...;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
pa kad sam videl da ti u 6 i 20 pišeš po forumu, mam sam dobil slom živaca, jer si već trebal krenut...;)
ma, kak ja vozim(čitaj-koliko lufta ima:)) to bude ispalo na prvih par metara...;)

ak se još kaj setiš da smo zaboravili, reci...;)
Moja pila je ipak bila najbrža :finga:

Popiti onu gajbu Pana,
Pojesti predjelo do kraja,
Potrošiti glavno jelo,
itd .......
A kaj buš kad smo mi KOKAKOLIČARI :rolfer:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Moja pila je ipak bila najbrža :finga:

Popiti onu gajbu Pana,
Pojesti predjelo do kraja,
Potrošiti glavno jelo,
itd .......
A kaj buš kad smo mi KOKAKOLIČARI :rolfer:

je, ide mali ko veliki..;)
dečki,dečki.... bu vam jetra otišla...
ljudi moji, koliko oni mogu popit cole, to ni normalno...
ja se čudim kak su uopće živi još....;):rolfer::rolfer::rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,950
je, ide mali ko veliki..;)
dečki,dečki.... bu vam jetra otišla...
ljudi moji, koliko oni mogu popit cole, to ni normalno...
ja se čudim kak su uopće živi još....;):rolfer::rolfer::rolfer:

jest,al koliko je bilo i crnjaka u coli ...prst vina,prst cole.......:scratch

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
ajde netko na brzinu, čemu služi ovaj šoplji šarafić i jel ga mogu maknut i zatvorit rupicu...

Uploaded with ImageShack.us

naime, ploča od sjedala mi je ravna i ima rupe samo za dva šarafa kaj je drže, tak da mi ovo smeta...
stari poklopac to nije imal, pa jel mogu ja to maknut??

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
To ti je odušak mjenjača,probuši ili proreži dno sjedala da može potpuno leći ili podbaci pod vijke sjadala čahure malo višlje od oduška.

majstor

Član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
256
Vjerovatno kakav odušak,zašto ne izbušiš još jednu rupu na ploči.
Inače tema je malo oživila forum samo su majstori malo zabušavali kad moraš ti još danas raditi.Svejedno pohvaljujem majstore koji su se odazvali akciji a i tebe kao organizatora,nadam se da je pored posla bilo i dobrog druženja.Očekujemo i slike da vidimo plodove vašeg rada.

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Vjerovatno kakav odušak,zašto ne izbušiš još jednu rupu na ploči.
Inače tema je malo oživila forum samo su majstori malo zabušavali kad moraš ti još danas raditi.Svejedno pohvaljujem majstore koji su se odazvali akciji a i tebe kao organizatora,nadam se da je pored posla bilo i dobrog druženja.Očekujemo i slike da vidimo plodove vašeg rada.

ma budem izbušio rupu, nije problem...
jbga, na starom poklopcu je to na drugom mjestu, pa nesmeta...
nisu majstori zabušavali, oni su napravili kaj je trebalo, i nisam im dao više da rade, mada su htjeli sve završiti...
naravno, kasnije se pojelo i popilo (Coca-Cola rules:rolfer::rolfer::rolfer:), a kakav sam organizator bio, nek oni kažu...
evo, ja sam već gotov sa svim, samo čekam susjeda da mi dođe s utovarivačem dignuti kabinu, i to je to...
sutra idem na testiranje, idem orati susjedu, pa ćemo vidjeti, bit će i koja slikica...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
ajde netko na brzinu, čemu služi ovaj šoplji šarafić i jel ga mogu maknut i zatvorit rupicu...

Uploaded with ImageShack.us

naime, ploča od sjedala mi je ravna i ima rupe samo za dva šarafa kaj je drže, tak da mi ovo smeta...
stari poklopac to nije imal, pa jel mogu ja to maknut??
Mrki, imal ga je sigurno, a čak mi se čini da je bil i na istom mjestu :scratch
To sam siguran jer sam ga več skoro napal, ali sam onda skužil da je na novom i novi odušak.
Da nebi kemijal zbuši rupu na ploči od sjedala, ili ugradi odušak na onaj bočni čep kud smo vadili onu osovinicu.
Uglavnom odušak mora biti, a naročito sad kad je dodana još ona pumpa ;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Mrki sa fleksom napravi novu rupu, kolko smo videli
ti rezne ploče kupuješ na kile. :finga: :finga:.

Odušak obavezno napravi prevestveno zbog dodatne pumpe kak
su već dečki rekli da ne bi opet bile sr...a

Slike je već del puknuti, tak da nema smisla da ja ponovno mećem isti.

E da i ke si deli u onu Coca Colu jedva sam našel auto na parklralištu ispred West gate.....???

Najnoviji postovi

Na vrh