prvo je bilo to s prebacivanjem ispod mjenjaca i nakon toga je trebalo samo malo podesit na viljuskama jer je klizio kad zakacim malcer iako sam iso mijenjati kvacilo kardana osovinu itd jer sam imao sve rezervno. sad radi,jedino mi rucka od ukljucivanje ne zeli u krajnji gornji polozaj pa je momentalno napeta onim paucima dok to ne sredim.
Imao sam i sa hidraulikom dramu nakon rasklapanja,buduci da imam dva rusa odlucim s ovog bez prednje prebacit bolje dijelove i tako rastavim sve zivo i pocnem hidrauliku prebacivat,upalim nece nikud,prsti ulje gdje god moze ali ruke se ne dizu, sve pocupam ponovo operem citav sistem dizelom bla bla bla neznam sta sve ne i nakon cca 3 4 vikenda navlacenja sjedim na kotacu i sa suzom u oku dizem rucku gore dolje i skuzim da mi se jedno crijevo sta ide na cilindar ne napinje,izvadim ga kad krivo sam dvaput okrenuo na stranu gdje je kuglica i nije imalo protoka,okrenem kad ono radi da nezna kud bi prije a da ne pricam da sam prvotno ugradio i regulator hidraulika pa da mogu podesavat dubinu bacit u plivajuci i tako to sta imaju normalni traktori, sve sam to povadio jos u medjuvremenu i vratio na staro kad sam skuzio za krivo okrenuto crijevo.
Uglavnom gov*o i proklinjem dan kad sam ih kupio al sta cu sad je tu i moram ga dovesti u red al da je uzas to je, i svi me rusoljupci ovog svijeta nemogu u suprotno uvjerit,cak ga tolko mrzim da mi se pocinje i svidjati. majstor me stalno uvjerava kak je dobar kak samo jos par sitnica i bla bla al vec ga vidim u plamenu