završeno oranje za ovu godinu bar se nadam, ak još kaj ne uleti u zakup...:scratch
koliko kod vas vlasnici traže kada ti zemlju da u zakup (mislim da imaš pavo na poticaj - ne samo na rad bez papira) ,mislim na manje površine
crtala tak moraju stajat...ipak je to gassner ...zakup 500 kn ral/ oš neš
hej da te pitam koliko je jak taj tvoj fendt..ja imam DF agrotroona 150 i orem sa 4 brazde eberhardtom naštelan na 16 coli i idem oko 8 do 8,5kmh i to mu je nekak najljepše da mu nije teško...sad me zanima kak uspjevaš ići 10 na sat sa 7 brazdi?zar imate tako pjeskovito tlo??:finga:
Blago tebi Manolo kod vas je jako lagana zemlja kad je tako mala potrosnja
Pre neki dan sam prosao kroz Hrvatsku i sto sam mogao da vidim sa autoputa zakljucio sam da je jako teska zemlja za obradu takav nije slucaj gde sam ja jako je laka zamlja za obradu . Vasa zemlja je ista kao kod nas u Banatu .
kakve ste imali prinose ove godine,dali kod vas ima potraznje za kukuruzom,kod nas navodno stalo tako sam cuo
Blago vama,kod nas 400kn za ral bez poticaja,svi beru sebi poticaj ,orali ili ne orali
Glupo pitanje ali koliko je m2 ral? Evo za primartyman:jer kod nas daju po 1000 kn za jutro.Bilo ih je koji su davali i po 2000 ali ti su propali.Mi dajemo 100 eura ko oce oce ko nece nek nadje drugog ko ce mu redovito placat.