U svakom slucaju vas je manje zadovoljnih nego FAVORIT musterija...
Ima dosta ljudi u ovom kraju koji su narucili traktor u ORO internacionalu, pa nisu pol opreme dobili, pa im ovi samo od cijene oduzmu, a to sto je covjeku trebao kardan naprijed, a ne samo hidraulik, boze moj dogodi se... Za to NEMA OPRAVDANJA nikakvog, Kad odes u Favorit, tamo kazes zelim TO TO TO TO I TO, i briga njih, naruce ti takav traktor, te takvog i isporuce, a ne kad u ORU dodjes po traktor, pa klimu dobijes 2 mjeseca kasnije, kazu ti da mehanicko sjedalo ne odmatas iz najlona dok ti oni ne isporuce placeno zracno, te ga niti poslije 6 mjeseci ne dobijes, kompresor se naknadno ugradjuje pod izlikom da onaj koji MF u tvornici stavlja nije dobar i takve slicne fore...
Od puno, ali stvarno puno ljudi sam cuo da nisu s ORO firmom zadovoljni, sto se tice servisa, odnosa s kupcima i svega ostalog. Prvi koji je izjavio da je s ORO-m zadovoljan je Josip, a da ga je Ratarko ispitivao kako to da nema s njima problema, jer je i do njega zao glas dosao jos prije kupovine traktora, i opet je zagrizao u gov*o, jer se nadao da njega bas nece zeznuti. Covjeku se u pol sjetve pokvario kardan i morao je cekati koliko ono dana da to poprave, a iz Favorita zbog sijalice dolaze sutradan?!?
Poucen mnogim losim iskustvima drugih ljudi, nema sanse da cu ORO ikada razmatrati kao firmu gdje bih otisao po traktor, a jednog dana cu ga i kupovati. Mnogo je ljudi dobilo onaj gorak okus u ustima od ORO firme, ja bome necu.