Ratarko kaže:
Ratarko kaže:JOSIP.1 kaže:u ovom slucaju servis dogovaras u firmi, nista sa serviserom nemas, on samo dodje i napravi posao.
Nisi izgleda shvatio što sapat kaže ili sam ja drugačije shvatio ?
Dakle ako su ŠANANA IMT 565 rekli da samo vozi i da se ne obazire na servis te da će oni jednom doći kada uhvate vremena a čovjek tako vozi već 3 mjeseca dakle nije tu baš definirano tko bi snosio neku moguću financijsku posljedicu u slučaju kvara čak i pod uvjetom da je ŠANANA sam promijenio ulje i filter u motoru . Kada se radi servis moj serviser donese jedan papir koji ima puno "kučica" koje treba precrtati nakon što se pregleda ta stavka na traktoru . Ulje i filteri su samo jedna u nizu od točki pregleda pri servisu a tko to najbolje može pregledati do servisera koji je u ovom slučaju izostao . Postoji realna mogućnost da se u slučaju kvara samo ogluše na tvoju reklamaciju jer si tri mjeseca produžio servisni interval a ti to ne možeš dokazati . Dobro to su ekstremni slučaji ali po meni je i tri mjeseca nedolaska svojevrstan ekstrem . I još nešto što je bitno ... Ako se tako stalno produžuju intervali i pregledi traktora od strane stručne osobe koliko je to dobro za sam stroj koji ti mora raditi narednih +10 godina a ne samo onu jednu godinu gdje oni kažu " teraj baćo niš mu neće bit " jer ima garanciju ?
ribar kaže:eH stari znam imas moj broj za bilo kakvu pomoč stojim ti na raspolagsnju
Ratarko kaže:ribar kaže:eH stari znam imas moj broj za bilo kakvu pomoč stojim ti na raspolagsnju
Eh , pazi sada , krepala mi klima na MF-u !
Kao da je hladila malo lošije od neki dan ali nisam zbrojio 2 i 2 .
Danas ništa ne hladi , ja pojačavam ali opet ništa ... odjednom počelo nešto cviliti ispod haube pa onda škripati ... ugasim ja klimu kada ono mir i tišina ... ne škripi više ništa . E sada još samo da skupim hrabrosti nazvati ORU i prenijeti mu vijesti :|
ribar kaže:Ratarko jesi riješio klimu?
JOSIP.1 kaže:ti ratarko imas stari spaner za remen od klime, koji stalno cvili i popusta, kao kod mene na 6480, vjerovatno se otpustio, na mom su to promjenili i stavili novi spaner samozatezajuci, i s tim nema problema.
to mi je bas serviser bio rekao da ja na tvom drugacije.
stegni remen.
ROKI kaže:Pa ti sve znaš o i šta se događa sa Ratarkovim MF-om.