Da tako je! nazalost to je bolna istina koja nekome na forumu ovdje smeta.
jebiga, neces iste rabate ostvarit na repromaterijal ako ugovoris 5 ha neke kulture ili 105 ha, tako je i s traktorima, meni je zbog toga zao.
mozda je ratarko upravo zbog toga postigao nizu cijenu traktora nego ja zbog toga sto mu je tvornicka cijena niza zbog manje opreme, jedino sto ima prednji kardan i hidraulik, a ja sam za tu protuvrijednost dobio uske tockove za 4370 koji vrijede 5000€.
moj je traktor bez greske, nista mu ne fali.
sto se kompresora tice, meni na sva 3 mf su ugradjivali naknadno, kompresor je wabco, ili kako se vec zove, vrhunska firma kamionskih kompresora, jos uzvimo u obzir da je tvornicki ugradjen kompresor tako nakaradno namontiran, i viri iz haube da zahvaljujem Bogu sto su naknadno ugradjivali, radi odlicno, i nikakvih problema nema.
sto se prevoda na hrvatski tice, bolje da nisu ni prevodili, vec sam to bio napisao, blazeni engleski, bolje se razumije.
sto se tice sajma, moj ni jedan traktor nije bio na sajmu, da makar je, nemas veceg ponosa nego da na traktoru pise PRODANO TOME I TOME.
kvazipoljoprivrednik je nevaljalac koji sad nemoze izac iz dvora van od blata jer ima kolotecine do koljena, a kakvi su mu usjevi da ne govorim. ima takvih ovdje medju nama barem 50%, ako ti nisi medju njima, ja se ispricavam.
ljudi se moraju naucit kupovat traktore, prvo sto pitaju je za cijenu. pa kad ovaj kaze neznam, 50000€, onda auuu skupo, onda ti napravi on traktor i za 45000€, a za opremu masa ljudi uopce i ne pita, pa onda kad susjed dobije traktor koji ima ovo i ovo, onda na oro zasto njegov ima a moj nema, zato , zbog 5000€.
nisam placen ni od koga, nego iznosim svoja iskustva, vidis da jos skuplje platim traktor nego drugi.
radio kupis za 500 kn, bolje nego se s njima pretjerivat, drugo, danas je teze kupit traktor bez klime nego s klimom, isto i s zracnim sicom, ja sam ga dobio u seriji na 4370 prije 7 godina.
o kojem se traktoru radi tocno? i o tom sam vec bio napisao, ko da se ja zalim na zetora sto nisam dobio neznam sta.
izgleda je na ovom topicu stvarno dozvoljeno iznositi samo negativne stvari , a pozitivne nisu dobrodosle, cim izazivaju tako burnje reakcije.
da sam napisao kako oro nist nevalja, svi bi pisali bravo ti si pravi, ti si najbolji, a ovako nevaljam. al nema veze, makar se dobro zabavljam u ovom pretjerivanju.
izgleda cu morat i ja prodat dva traktora pa da ostanem na jednom, pa da i ja skupa s vama budem nezadovoljan.