• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pe 18

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,193
Zanimljivo, nisam znao, TV419 ima, pa sam bio siguran da je ovdje ista stvar. Sa time se slažem, najbolje pogledati u rupu, ako je poluosovina prekrivena sa uljem onda nema brige. Moje isprike na krivoj procjeni odnosno informaciji.

Posljednje uređivanje:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,910
Da pa i ja bio siguran da ima, ustvari na prednjem kraju ima šipkica.

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
825
dali ima di kupiti set brtvi za prednji mjenjač i zadnji mjenjač? dali ima dijelova za taj traktor?

Posljednje uređivanje:

paparaco

Član
Tu od
5 Pro 2016
Poruka
109
Mozda sam vec pitao, nestala mi nafta preko zime,,, nije puklo crijevo ..90% sumljam da je uslo u karter sa uljem ...preko bosch....pumpe...jel problem...kada se odvrnu 3 imbusa ..i izvadim pumpu...naravno skinem crijevo itd...dal ce se sto razdesiti sa momentom ubrizgavanja ..i koje se mjenjaju gumice itd

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,910
Napravljena kuka z a srednje teško povlačenje sebi ravnoga (po ravnom). Slučajno mi pod ruke došla kuka (koja je već bila savinuta ) u sadašnji oblik, i ček pa ja je mogu zavariti na već postojeći (ovaj crni dio) koji je već bio. Zavario sam kuku i ovu poprečku, koja će služiti za obranu od raslinja i tanjih drva prema remenici.

IMG_20220801_195927[1].jpg
Montirano na postojeći okvir (koji ide da prednjeg diferencijana) na kojega je prihvaćen sa 4 vijka M12 i sa po dva vijka (sa svake strane ) na motor M10. Drže ga 4 vijka M14, koje sam stegnuo sa moment ključem na 12 kg, ne toliko da bi bilo potrebno nego radi duže poluge.:cool:
IMG_20220815_113657[1].jpg

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,610
Napravljena kuka z a srednje teško povlačenje sebi ravnoga (po ravnom). Slučajno mi pod ruke došla kuka (koja je već bila savinuta ) u sadašnji oblik, i ček pa ja je mogu zavariti na već postojeći (ovaj crni dio) koji je već bio. Zavario sam kuku i ovu poprečku, koja će služiti za obranu od raslinja i tanjih drva prema remenici.

View attachment 52184
Montirano na postojeći okvir (koji ide da prednjeg diferencijana) na kojega je prihvaćen sa 4 vijka M12 i sa po dva vijka (sa svake strane ) na motor M10. Drže ga 4 vijka M14, koje sam stegnuo sa moment ključem na 12 kg, ne toliko da bi bilo potrebno nego radi duže poluge.:cool:
View attachment 52185
Jedino bi bilo bolje da je mogla bit u centru,jer će ti ovako prilikom potezanja čupati volan iz ruke da bi išlo ravno,ja sam na svojoj to riješio ovako

Pos Untitled.png

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,610

View attachment 52184
View attachment 52185
Po obećanju evo slikica kako sam na mojoj frezi riješio
IMG_20220818_173738.jpg

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
825
Pozdrav. na kardan ide semering(takav sam izvukao) 52-25-12. novi semering je 25 52 10. mislim da to nebi trebalo imati veze. kada stavljam novi semering vanjska dimenzija u kučištu je dosta veća. sada pitam dali je to kučište konusno?

dobro proučil sam na internetu. mora baš biti 52-25-12 jer ako je uži onda ne ide dobro.

Posljednje uređivanje od moderatora:

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
825
dali ima di pločicu da budem siguran? moram nabviti lamelu, potisni ležaj i korpu.

Najnoviji postovi

Na vrh