Ma rekla mi ona žena što upisuje za poticaj da treba mjernik. Ako ne treba, spasio si mi 5000 kn. Toliko sam platio kad me susjed tužio da sam ušao u njegovu njivu. Točno znam što je moje, imam novo "kamenje" plastika žute boje sa metalnom kapicom
Kontam da kontam sve je ovo tako lijepo zbrkano da po ovome nećeš nikada ostvarit ništa. Čovječe Arkod nema baš nikakve veze sa prodajom neki dan si dobio rjršrnje za upisnik trgovaca voćem i povrćem i to je to što se tiče prodaje više ti nitko nemože zabranit prodaju.Ako imaš ugovor o najmu vinograda moraš napravit upisnik za proizvodnju i prodaju vina i grožđa i svakih šest mjeseci moraš predavat podatke,ako imaš ugovor za bilo čega drugog pa i voćnjak bio on 100 m2 ili 100ha moraš upisat u upisnik poslije toga upisat u arkod i to je to u arkod se upisuju podaci iz upisnika nikakav mjernik i nikakvi bakrači a zahtjev za poticaje se od ove godine NE PODNOSI kao do sad svakog posebno će zvati da potvdi i da se usklade podatci i ujedno podnese zahtjev i ovogodišnji poticaji su osnova za dalje od iduće godine možeš sijati što hoćeš poticaji se ne mjenjaju zato ove godine treba prijaviti sve što god možeš. Ovo su podaci stari samo pet dana.