cabage
Aktivni član
- Tu od
- 1 Ožu 2008
- Poruka
- 2,462
Interesantno, bar je virovitica brlog hdz-a. Možda je netko nešto izmučkao i povukao u džep, to im je u krvi.Dečki u rubrici povrtlarstvo samo čitam ne komentiram jel smatram da nemam dovoljno znanja ,a prepirete sa bezveze na foru ono "čiji je tata jači " a svi smo u istim govnima moramo biti složni pa sve drugo dalje.... A Siki moj ja i ti smo popušili zato što smo grad Virovitica a sve ostale općine u V-P županiji su isplatile štetu za sve usjeve znači i voće i povrće,duhan kamilicu ito masno. znam ljude koji su dobili po 50000kn za ***** al nek ,nek jednom i seljaci "omaste brk" jel svake god smo jebeni bar s jedne strane. Mada je bilo i onih koji su stvarno ostali bez svega od tih nepogoda.Znači samo grad Virovitica nije isplatio za voće i povrće i mislim kamilicu al nisam siguran. Toliko ja znam i to je moje mišljenje, oprostite što sam se upetljoPozdrav
Interesantna je i izjava da su poljoprivrednici omastili brk!!! Ako je nekome draže od 100 posto dobiti samo 23,6 nek mu bude, ja bih radije ubrao onih 100. Što mi vrijedi što sam za 0,4 ha paprike dobio 10 tisuća kuna kad na tih 0,4 nisam nabrao ni 25 tisuća kuna a trebao sam 100.
I sad će opet biti onih koji će tumačiti kak su povrćari dobili velike odštete, a već ih i znam par.