Zadrži se, nema veze dal je napuhana ili ne. Ja imam pod 0,35 bara. Sada ga nema puno dok je vjetar, ali recimo prošle godine je gore bilo preko 20cm.Kad je dupla folija na njemu napuhana zrakom između,nema šanse da se snijeg uopće zadrži,vjetar mu isto nemre niš ko ni žaba lešnjaku...
Zadrži se, nema veze dal je napuhana ili ne. Ja imam pod 0,35 bara. Sada ga nema puno dok je vjetar, ali recimo prošle godine je gore bilo preko 20cm.
Kod mene ga je jutros bilo oko 25cm,kompletno na svim plastenicima,ništa nije palo...
Kad sam upalio sistem za napuhavanje folije u roku od 15,00 min palo ga je oko 70%...nakon 2,00h ostalo ga je još svega 10% i to uglavnom na sredini...
miladin, su to 9 metarske cijevi pigane iz komada?
i nekak mi se čini da su crne, ili?
imaš upore iznutra, inače bi bilo loma...jel?
šteta kad si toliko uložio da nisi još malo nadometnuo i kupio pocinčane cijevi...
ova ti crna puno brže pojede najlon, ja sam imao samo jednog (prvog) od crnih cijevi i odmah sam odustao...
drugi kojeg sam napravio imao je samo onu srednju cijev crnu, i na njoj je puko najlon...tak da sam se uvjerio 100 % u prednost pocinčanih...
Pa neznam šta da kažem mi ovde svi farbamo cijevi i uglavnom jednom dok su nove, posle slabo ko farba a najloni su uglavnom grčki cijena im je 3E/1kg a izdrže 5-6 g.
sjeme splitgdje kupujete najlon???
jo ekipa sa grijanim plastenicima, kako preživljavate ove teške dane ?
evo tračak nade, od utorka nvodno temperature rastu
Meni dopizdili prošlogodišnji računi od prošle godine za februar, pa ove nismo još ništa rasađivali.Sve čeka već dva tjedna u kontejnerima od 209 rupa.Evo ,sutra se počinje iako će biti nedelja.I ovih tridesetak kvadrata koje sada grijemo, plus kuća,iako nam je sada toplo,biti će dosta da se smrznemo kada dođe račun.
gdje kupujete najlon???