Di držiš te kontejnere ? griješ tih 30 kvadrata plastenik ili u zatvorenom pod rasvjetom ?
Ja sam isto mislio sutra krenuti sa sijanjem u kontejnere
plastenik sav zatrpan od snijega,a oko njega i najviše oko vrata tragovi jelena,da nije nanjušio salatu pa da prođe kroz foliju haha,da nebi bilo plastenik preživjeo sav snijeg i vjetrove i na kraju ga dokrajči neki gladni jelen. valjalo bi napraviti kakvu sačekušu:axe:
Mislim da neće kroz foliju nega kada otvoriš a sačekuša baš nije preporučljiva da ne bi salata otišla na kaznu.
Pozdrav!
nebi bio dovoljan ni cijeli plastenik za kaznu skupa sa salatom,čuo sam da je kazna oko 10 000eura,taman pol plastenika:rolleyess:
Što dalje sve ih više ima bit će na kraju ogradu napraviti sve pojedoše eto i porilik mi pobrstili da poludiš.
Pozdrav!
Pa tko će te vidjet da si "maknuo" jednog jelena? Kuburu u ruke i riješi tog jelena.nebi bio dovoljan ni cijeli plastenik za kaznu skupa sa salatom,čuo sam da je kazna oko 10 000eura,taman pol plastenika:rolleyess:
Pa tko će te vidjet da si "maknuo" jednog jelena? Kuburu u ruke i riješi tog jelena.
Bit' će gulaša za cijelu godinu.:mrgreen:
ma samo se oče grijatznači vole sve jesti,pogotovo sada kad je snijeg pa nema hrane u izobilju.
evo malo slika iz snježne podravine-slavonije.
Uploaded with ImageShack.us
Pažljivo gledam,ali nikako ne mogu odgonetnuti od čega su ti nepravljeni stolovi. Možeš li mi ,molim te ,reći.
7tomice to su cijevi dva cola i tri milimetra debelo meso,nema to kuda ni da ga padne tri metra,bilo me strah zbog folije da ju ne rastegne pa da ju poslije vjetar ne potrga,inače nema problema. bio kupac neki dan da ga prodam,čovjek bio oduševljen sa konstrukcijom.
7
pa ako imaš duplu foliju i još tome napuhnutu,onda nema straha da se rastegne!
kod mene su stupovi promjera 76,debljine 3,2mm,a lukovi su promjera 60,debljine 2mm
nije dupla folija,običnu imam. koliko si plaćao po kvadratu takav plastenik?