ljudi zanima me gdje nabaviti i po kojoj cijeni najlon za niske tunele,jednokratni, tipa onog za pakovanje u roli samo širi
Imaš broj pa zovi imaju i takav najlon.
ljudi zanima me gdje nabaviti i po kojoj cijeni najlon za niske tunele,jednokratni, tipa onog za pakovanje u roli samo širi
Tko prodaje ne baš preskupe plastenike.:scratch
Najjeftinija varijanta je što je kod nas u državi sad popularno "privatno partnerstvo" moj kolega profi plastenik od 320 m2 sa jednom folijom izgradio za 26000 kn. E sad zavisi šta bi ti htio koji plastenik za koju namjenu itd.
Siki koja mu je širina tog od 320m2 ?
8x40 prošle godine ga napravio i otplatio sa paprikom.
jel se otvaraju stranice i od čega su prednja i zadnja strana (leksan ili najlon) cijena je super vjerujem da ga je otplatio nije problem uzgojit 80kn po kvadratu ak imas plasman :finga:
Ima bočno otvaranje čela su od folije i otvaraju se cjelom širinom.
Hvala Siki nepita još za visinu kraj i sredina
Siki molim te s kim ima to partnerstvo taj tvoj pajdaš.:scratch
To ti je moja mala šala na cjelu situaciju u državi a partnerstvo ti je da sam izgradiš plastenik. Odeš kod onih koji rade plastenike kod njih kupiš cjevi i platiš njima da ti pomotaju lukove pošto to ne možeš sam (60,3mm) rešetku sam isječeš i izrdiš pošto tu nema nikakavog savijanja šelne sam izradiš i montaža je tvoja nemaš žurbe sve radiš da bude u najboljem redu. Eto tako je mog kolegu izašao plastenik 26000 kn. Na pp pošaljem firmu u kojoj je on to sve radio.
a možeš i sam kupit cijevi ravne i napravit si pigalice...nije to svemirska tehnika...:supz:
8x40 prošle godine ga napravio i otplatio sa paprikom.
reko sam napraviti pigalice, ajd, budem sutra svoje poredal i poslikal, sve skupa nisu vrijedne hiljadu eura, a tolko platiš frkanje jednog plastenika...
a taj moj jad i bijeda napravila bar 20 000 kvadrata u bližoj okolici...
Ja vjerujem da si ti napravio sve to ali od tanjih cjevi a ne od 60 mm. Poslikaj mi tu svoju mašinu koja spaja cjevi od 60 mm ili bolje rečeno koja mjenja promjer cjevi tako da može jedna u drugu.
Joj joj pa misi mogao staviti veće slike!!!!pošto su meni hteli uzeti 3eu za jedan luk majstori ostali bez posla uradio primitivnu mašinu i uradila je poso