tako je, koliko vrijedi sada po tvome takav plastenik u kompletu otprilike i dali bi mogao najlon iskoristiti makar se nemože napuhati, možda bi mogao pokrpati rupe?!
Krpanje rupa zaboravi pre komplicirano.Radije gubi snagu na pregovore oko cijene nego na krpanje rupa.
Novu foliju bi svakako trebao uzet.
Neznam koliko bi vrijedio ovaj plastenik .
Budi oprezan jer ovaj model se voli srušit od malo snjega.Na sljemenu ima dobrih 2 metra ravna pa se tu snjeg zadržava i tu ga lomi .
Moj je betoniran i prvi T-komad je do pola zabetoniran , tako da si računaj da češ morat razbijat beton i vadit T-komade jer će ti trebat kod tvoje montaže.Ako neće ići možeš to i drukčije riješit .Mislim da pocinćana 6/4 ide u ovu od luka .
Vidim da on pored plastenika ima solidnu kolićinu drva ...predpostavljam da zagrijava plastenik pa onda niti nemože imat problema sa snjegom , reci mu da se bojiš da ti ga snjeg ne sruši pa ćeš sigurno puno toga doznat.
Pre širok plastenik(8m) s obzirom na sljeme koje je pre ravno.
Luk iz 4 komada
To su stvari koje se meni na ovom plasteniku ne sviđaju.
Moja ponuda za ovaj plastenik bi bila jako mršava ali kad bi cijena bila dovoljno niska isplatilo bi ga se uzet i mrvicu pojačat.(recimo gredama ).
Na bilo koji nacin ga pripremit za nadolazeću zimu .
Inaće plastenik ima visinu , ima bočno provjetravanje , ima cokla , ima vrata , možeš si špage spuštat za rajčicu i papriku , traktor bez kabine ide do ruba nije to loše ako cijena bude niska .