Znam tu Jelenu, pardon polagačicu
evo baš sam sad išao po drva ,pobijelio i kod mene ,a baš mi nešto i ne treba,moram hitno postaviti jedan plastenik 5 x 25 m,i na ovaj zategnuti foliju ,ali ko bi nama ugodioem ti miša, a kod mene još pol metra snijega...:
Juče sam morao u BiH na jedan dan pa sam uzeo nešto cijevi za plastenik a radovi će biti sredinom 4-og mjeseca.
Evo cijene za usporedbu.
Cijene u Kunama:
Cijev od 5/4 je oko 85 kn.
Cijev od 1 Cola je: oko 66.00 kn.
Cijev od 1/2 je oko 35 kn.
ovih dana pravim plastenik od drvene građe koja mi je višak od gradnje pa da se iskoristi,7x4 m,uz samu kuću ,nešto malo za rasadu
Da to su crne cijevi, dobro ih zaštiti i biće dobre.Predpostavljam da su to crne cijevi al ajde da pitam?
i dal se to smije preko granice?
Da to su crne cijevi, dobro ih zaštiti i biće dobre.
Za prijenos preko granice kako ide doista neznam.
Dali si mislio na WS-PLAST ako jesi možeš li potvrditi da ih nazovem radi informacija i narudžbe..Ima jedna zaista izvrsna boja za metal uvoznik je Ugor doo iz Split 2005 godine sam sa njom radio na plasteniku isto izgleda kao da sam ju juče nanio.
Dali si mislio na WS-PLAST ako jesi možeš li potvrditi da ih nazovem radi informacija i narudžbe..
Hvala siki sutra ih zovem.Išao sam da vidim šta piše na kanti. Je to je ws plast valjda najbolja bolj koju ja znam.
El picikato Samo su skupi ti drveni plastenici o ho ho. Poz
preskupo,pa baš sam gledao kod denisa kakoje napravio onaj sa štaflama,nisam htjo komentirati ali da je to napravio od cijevi jeftinije bi prošao,a i sigurniji bi bio i duže bi trajao.
preskupo,pa baš sam gledao kod denisa kakoje napravio onaj sa štaflama,nisam htjo komentirati ali da je to napravio od cijevi jeftinije bi prošao,a i sigurniji bi bio i duže bi trajao.
Na kraju se ispostavilo da je po našim cijenama ovde nekih tridesetak posto izašlo jeftinije. (štafla 1,40 km/m, cijev 40x40x1,5 3,5 km/m s tim da je sam materijal kao što se vidi duplo jeftiniji ali sam pravio konzole od cijevi i lima koje ne bi pravio da se radilo o cijevima) Kasnije kad sam razmislio za taj procenat koji i nije neki, bolje da sam radio od cijevi. (imao sam nešto materijala pa je to bilo inicijator)
Nema veze, nek' traje desetak godina ionako planiram da taj plastenik bude za rasad, a veći koji imam u planu će definitivno biti od cijevi takođe sa grijanjem.