Mislim posadit 15 paradajza i toliko paprike , nekoliko krastavaca i ostalo svake salate po malo , da imam za obitelj svakojakae salate po malo
a koji paradajz imaš namjeru posadit.
Mislim posadit 15 paradajza i toliko paprike , nekoliko krastavaca i ostalo svake salate po malo , da imam za obitelj svakojakae salate po malo
Paradajz hektor f1 , a papriku brill f1
Hvala na savjetu , imam i običnu i hibrid kao flance veličine oko 5 cm
Paradajz san pier . a papriku neznam ime kupljeno sjeme u trgovini
I još jedno pitanje napravio sam iznad plastelnika /oko 1 metar) kostur od plastičnih cijevi da za vručina stavim mrežu protiv tuće koju imam doma jer sam njome štitio ranije vrt od tuće : DAL JE ISPARVNO DA STAVIM NEGDJE KRAJEM MAJA MREŽU PROTIV TUĆE ILI DA ODUSTANEM
Ne bi bilo loše....plastenik je svakako poželjno zasjenčiti
Ništa nije nastradalo sve je odlično , jedino je malko više čekao u rasadi pa je malo požutio što mi inače ide u plus.
izgleda da sam fulao temu, htjeo sam slike objaviti u temi za rajčicu, oprostite
Evo jedan novo postavljen plastenik
http://www.troplet.hr/profi-plastenici
Nisu profi ali posluže. Cca 22 kn za 6 m. Kopča je 2 kn/kom. Klin x 2 dobiješ u cijeni ako uzimaš konstrukciju kao za plastenik. Ako uzimaš samo cjevi bez klinova onda ide i nešto jeftinije. Kolega je naručio 8 m cijevi i u njih će raditi papriku i salatu. Poz