R
ROKI
Guest
Imaju dva različita promjera tih osovina. Na svom sam imao deblju osovinu.
alen28 kaže:Grofe da li imaš ovakav plug?
Obrisan neispravan link.
alen28 kaže:Grofe,ajd izmjeri debljinu osovine pa javi. Nemogu ti ništa obečati ali mogu pogledati na par mjesta dali ima...
tekic kaže:Pozdrav!
Imam priliku kupiti OLT plug 12" Slavonac ,starije generacije.Imali tko možda kakvo iskustvo
sa takvim plugom,kavu sliku i slićno.Ja sam dosad koristio IMT.
Unaprijed zahvalan
JOSIP.1 kaže:ne radim servise sam nikako, ali nije mi bas toliko bitno hove li servis na 400 sati bit bas na 400 ili na 600, ak nema servisera bas kad treba , ja s traktorom moram radit, sta da radim, a on kad dodje nek radi servis, nije to bas toliko bitno, to hocu rec.
normalno servise moras radit ako hoces garanciju.
bitno je jedino da mi traktor ne stoji, tada hocu reakciju servisa odmah ako mi je posao hitan, i mislim da nebi bilo problema, nesmije bit.
to je sustina onog sta hocu rec, stvarno mi je glupo tu nesta pisat kad ce radit servise, nek ih rade kad hoce, bitno da meni traktor radi.
Ratarko kaže:
ako pod glavama mislis brazde onda ide prika s 5 bez problema, evo odgovorit cu ja, ratarko ga malo spara s 4 brazde ja mu bome dobro ispusem dimnjak.
dobar je da, za te pare mora bit dobar.
toma84 kaže:Vidis roki tak i meni pricaju zasto 2brazde vucem sa 96 ks. Zbog tog,nekad ide ko mutav kak hoces,a nekad ima kaj da vuce. I kaj ce mi onda veci. Ima lik kod mene 3x12" i zetora 80ks. Proslo ljeto je najprije mora odobro potanjurat da bi orao i to ne dublje od 20 cm jer ne moze traktor vuc. Koliko tu goriva ode na tanjuranje i oranje. Vise nego samo na oranje s dve brazde ko u mom slucaju