kombinacija je super,samo se bojim da to bude slabo zakapalo bez deflektora.
Znam o cemu pricate, budemo probali sutra na repici samonikloj, ako nejde onda OLT nastupa, a Lemken ide na strnjake. a onda za nagodinu nabavljam povišenja daske.
Ako u strnjaku Lemken ne može orat s predplužnjacima bolje da ga niste nit kupovali..To je žalosno za takav plug...
Da i to je to,ipak sam ja dobro čuo.Prije rata na Belje su dolazili na testiranje traktori Šliter i tada su ih kažu testirali sa malo većim plugovima za tadašnje vrijeme.Plugovi i preko 8br u ritsku crnicu na duboko oranje,kažu da su i traktori i plugovi pucali i ostajali u brazdi.Isto tako u žetvi kukuruza su testirali kombajne JD koji su tek prije nekoliko godina izašli na tržište.Kažu da se to tjeralo u kukuruzima koliko može,nema veze jel ima jaraka,vode,vagaša na tabli.Sretni su bili ako bi što puklo i se pokvarilo,sve se to fotografiralo,snimalo,bilježilo i slalo za Njemačku.Isto tako u roku od 24 sata od kvara stizali su potrebni djelovi,novi motori i idemo dalje.
Kakvi su ti to deflektori? Slabo se vidi od zemlje.evo ovo je naš plug OLT 2+1 pomični od 30 do 45 cm po brazdi
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
neznam koja je bila cjena plug je kupljen prije 7 godina kada smo ga vukli sa steyerom 150 ks ali naravno bile su tri brazdekoliko novaca plačen plug hvala
masivno je ali ide ko zvjer možda je malo čudno ali 75 ks ga veče bez problema i naravno bez prednje vuče.. težak je toliko da je kada su još bile tri brazde probali smo podiči ga sa torpedom ali prednje gume toliko da su bile u kontaktu sa tlom :gitarist:Auuuu, ovo je masivno u vražju mater...
Koliko para..
Mi čekamo jedan variopal 8 5br da dođe iz njemačke pa ga idemo pogledati...
Je.ako su dosli ujutro idem gledati pa ti javim stanje za drugoghttp://www.njuskalo.hr/sjetva-zetva-berba/plug-lemken-variopal-8-oglas-6466670
da nije mozda ovaj...zapeo mi za oko ovaj drugi variopal 4+1