bio bi najbolji novi ali za 20tisuća kuna nemožeš kupiti novi okretač..kupio jedan poznanik tri brazde novog kuhna,mislim da je cjena oko 80000 kuna..think):jedino da si uzmeš obični leopard tri brazde i to je stroj za male novce nekih 6,7 tisuća kuna..jedino ak baš kupuješ okretač..
pitaj bobu ,on više zna o modelu daske..mislim svaka čast tim izduženim daskama ali neznam,dapače imam trobraznog okretača sa takvom daskom ali stoji već 10etak godina jer mi je mali i loši su lemeši..budem slikao pa da vidite kak zgledi..:icon_winkle:meni se takoder dopao,ali ne znam nista o takvim plugovima,a gazda gizdavi me ohladio...
Nisu to odrezane daske,to je takav tip daski..
Ne vidim problem oko takvih daski,moglo bi to ljepo radit,ipak ne radi se tu o nekom XY plugu nego je to Kverneland..Ima svu opremu plug na sebi i dobro izgleda..y):
Cuj novi vogel je dosta skup, ja sam pitao na sajmu za okretaca vogela 1020 i reko mi je 40 000 kuna bez pretpluznjaka.......
Ja sam jesenas kupio vogela M 1020 sa jacom gredom resetkasta daska, siri se od 14-20 cola mehanick i ravnjka ali 32000 kuna me izaso, i bionaamciji i nace su oko 38 000
40 000kn za m1020 okretača,to je nemoguće tolko izađe obični ravnjak 3br
ali ako ga malo bolje opremiš izači če puno skuplje
Neznam baš... Vjerojatno te mulja.
Imam M1020 već 5 godina, i onda je još bio 75.000 kn.
e sad dal je to m1020
znam ja tog čovjeka jer je iz mog sela i ta cjena koju si napisao je točna, nisam vidio taj plug iz bliza ali dosta dobro zaoravan biljnu masu a koji je točno model i koju opremu ima neznam.
marđetko,ne?
znao je doci dok sam oral pa se peljal mi na plugu...hah