• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PLUG

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
Nije još doša, tjekom tjedna će doći pa će biti slika.
Imao sam prije dvobrazni okretac, ali na kratko i nisam ga ja štelovao.
Sad mući me kada ga namjestim na jednu stranu, kako kada se okrene onda je na drugoj strani?

seat

Aktivni član
Tu od
8 Ožu 2013
Poruka
933
Jel može neka preporuka koji polovni plug uzeti 2#12
zamlja je dosta teška vukobiga sa 60ks 4#4.
Dosad je bio imt 2#12 al je on svoje odradio.
Dalije bolji imt ili olt ili neki drugi do 4000-5000kn.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ako je sve ko na slici isplati se sigurno tolko mozes dobit za crtala samo!!

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Na oko, plug izgleda oke i u svakom slucaju isplativ... Ako imas prilike, otidji ga pogledaj i po mojem uzmi..

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
Kaj mi niko ne zna objasniti kako se štela ili bolje receno kako ti okretaci funkcioniraju!
Pitanje ponavljam;
Ako postavim plug na jednoj strani, kako se onda makne ona razlika na drugoj strani?

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Mora biti u centru s kardanom, obje poluge u istoj visini, a na toplinku malo više raspušten. Tako je barem kod mog malog. Nema tu neke filozofije.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,598
Stelanjem zahvata prve brazde namjestas jednako jednu i drugu stranu. A nagib za svaku stranu posebno. Kako i zasto vidit ces sam...

dugan

Član
Tu od
3 Kol 2013
Poruka
266
Odi na njuškalo i upiši plug olt slavonac 12 cola,stavil bi slike al nisam blizu kompjutera,moj ti je oglas odma prvi danas sam ga objavil ,onaj za 600 kn

Najnoviji postovi

Na vrh