• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PLUG

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Samo mene muci kaj nemam para za DTC a DT je jeftiniji al ima jedan mjenjac

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
kupis za ono sto imas a zaradice se za drugi.ali olaksanje je neuporedivo raditi sa njim

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
To budem jos videl...nikad nisam vozil DT al bolje je sigurno

ok sad smo skrenuli s teme ;)

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
Samo mene muci kaj nemam para za DTC a DT je jeftiniji al ima jedan mjenjac
Jedan mijenjač je za mene zakon. Puno ga brže šaltam nego sa dva mijenjača.

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Ja kad sam odlucio kupiti traktor bio sam u dilemi jer za 2000 eura nemozes kupit neki traktor.
Kupio sam rusa T40 i nisam pozalio ni u jednom trenutku.
Ostali traktori u klasi do 60 konja se nemogu usporedjivati s njim.
Ulozeno-dobiveno bolje nemoze biti.Samo ima jednu "manu" ili ga volis ili ga nevolis!!!

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Bok trebam mijenjati lemese na landsberbu 3x14 i nisam pametan sta uzeti imam u ponudi od Kovača tvrdo kaljene za 250 kn, kod Jakopica su samostreci oko 500 kn ali bez špice i kaže da je njemački i gledao sam kod Ferencaka samostreci sa izmjenjivom špicom isto oko 500kn i da su iz Austrije molim pomoć sta bi mi bilo pametno uzeti i sta se bolje pokazalo u radu, hvala

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Sa samoostrecima nemas brige sa kovanjem niti sa ostrenjem sve zavisi od kakog su matrijala napraviti?
Ja sam za svoj niemayer dao praviti lemese i vrlo sam zadovoljan i covjek je napravio da imaju spic!!!
Cuje se po njima da su kvakitetni kad udaris po njima zvone ko sam vrag.
bolje je da imaju spic jer ih ti spicevi vuku u zemlju.
Ovi sto su meni napraviti kaljeni su!!!

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
Imaš u pitomači čovjeka ja sam za svojeg landsberga platio 200 kn komad i odlicni su ako želiš mogi ti poslat broj na pp

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Covjek se zove Marjan Trstenjak i radnja je u Velikoj Cresnjevici kod Pitomace ako mislimo na istog kovaca?

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Hvala dečki posle puno vaganja ipak sam uzeo samostrece sa izmjenjivom špicom jesu skuplji ali nema održavanja i uvjek su zadovoljavajuce oštri barem je tako bilo na IMTu samo sto je razlika kod IMT u cijeni između jednih i drugih zenemariva a kod Landsberga i vise nego duplo, nadam se da će kvaliteta opravdati cijenu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
Lovrenčec, hmmm. Nije to baš materijal....ali zato je cijena.

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Ja sam dao raditi kako sam naveo kod Marjana Trstenjaka i ja sam zadovoljan sa njima.
Pooro sam s njima oko 20 kj i tek se vide naznake trosenja!!!!

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Ja ću zapamtiti svoje lemeše na svojem Vogelu.
Naprosto ne mogu dočekati da se lemeši potroše da stavim druge jer
bi htio staviti one sa perajom ( rezačem ) po sredini.
Plug kod mene od 2007. i jedino što sam napravio je to da sam okrenuo špiceve.
Plug ore 40-50 ha godišnje.

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Zapamtices po dobrom nadam se, i da prekretac duplo vise dura jer je to i praktički dupli plug.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Da, pamtit ću po dobrom definitivno.
Recimo, bratićevi isto na Vogelu 1050 okretaću
su se potrošili kompletno nakon 3 godine.
Materijal, šta ćeš...

Najnoviji postovi

Na vrh