B
Bobo
Guest
bobo jel možeš stavi koju sliku svog imt pluga sa vogelovim plužnim tjelima
Ima vec puno slika na forumu, potrazi malo, ako ne uspijes, javi, postavit cu opet...
Bobo jel su to original Imt plugovi ili su kopija???
Koliko ja mogu vidjeti da je ovo kopija, ili (posto se radi o auto-poljostroju) jako losem originalu. IMT vec godinama grca u dogovima, traktori se cekaju i po godinu dana nakon uplate, tak da ono... moguce da je original, iako mi po nekim detaljima ne lici tako, al ajde... moguce da je i IMT proizvod, al kajo los.
Na plugu sa crnim daskama sam na sajmu pokusao nogom "savinuti" dasku kad sam vidio koliko je tanka i uspio sam ju bez imalo truda "pomaci", a da plug ne mrda nikud... Da se jace nogom uprem u dasku, misli mda bi pukla, a kamo li da taj plug neki malo zesci traktor provuce malo dublje u jesen, Od pluga bi ostala samo rama...
Dino je napravio pravi potez, uzeo polovan poderan plug i prepakirao ga novim daskama, lemesima i plazovima. Makar zna sta ima i da to valja, jer PLAMEN daske su jako debele (time nedoknadjuju losiju kvalitetu materijala) al opet ce trajati dulje nego ove tanke (nazovimo ih tako) "original" daske...