Da ali mig kada su palili motore na zemlji nisu koristili te akumulatore.MIG ima srebro/cink akumulatore. Ovaj spominje nikl kadmij.
Psenice...Cijena čega?
Pa nije teško za zaključiti/znati bilo kome tko se se imalo ozbiljnije bavi poljoprivredom. Vremenski uslovi, odnosno bolesti su utjecali na smanjenje prinosa. Kod šećerne repe vjerojatno previše vlage u proljeće dok su kod strnih žita to bolesti (vjerojatno opet zbog velike vlage). Kod uljane repice postoji problem sa insekticidom koji je zabranjen… Djelom je bilo i smanjenih ulaganja u proizvodnju zbog visokih cijena repromaterijala i najave smanjenja cijena proizvoda koje su se i ostvarile…Na t-portalu sam jutros, uz kavu, naišao na ovaj članak:
Rado bi znao kako to da je "to ispalo tako"? 🤔 Koji su sve uzroci utjecali na te rezultate?
Ako mu je tank bio npr. 4000 litara, to znači da je mogao letjeti samo 10 minuta. Mislim da je to ipak bilo 40 litara u minuti.Da ali mig kada su palili motore na zemlji nisu koristili te akumulatore.
Oni koji su bili u avionu su se koristili isključivo u zraku ako bi došlo do gašenja motora i to max dva /tri puta i mjenjaju se.
Pričao sam sa umirovljenim pilotom miga 21 neki dan i baš smo se dotaknuli te teme i potrošnje.
Potrošnja i do 400 litara u minuti
Tih 400 litara je samo za bijeg di se postižu brzine preko 2500 km/hAko mu je tank bio npr. 4000 litara, to znači da je mogao letjeti samo 10 minuta. Mislim da je to ipak bilo 40 litara u minuti.