Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
evo me tek sada na lapatopu, vidim da netko baljezga one gluposti od savjetodavne službe, da nema alkohola nego samo čaj na ovoj ladnoči ?!?!?!
to je ljudi moji pol istine, žestica, NE!!
kuhano crno vino DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
zašto?
e pa zato kaj kratko snizuje krvni tlak i širi žile , ergo, gubiš toplinu... ak pljusneš na putu prema kuči, zalediš se... ge-crk si....
ak piješ kuvano crno, pa može i gemišt u velikim količinama dok ti se uha ne zažare, pumpa tuče pojačano, vruč si kaj žeravica, hidraulika je na maximumu, ergo, ak putem kući padneš u jarak, snig će se otopit oko tebe... preživjet češ...
Jutro forumaši-birtijaši, ma ovo bijelo gov*o je prestalo padat ,a grtalica se zaglavila.
Mare ja ću kuhano vino i daj dečkima kaj piju
Vani je minus nekoliko,nisam zapamtio...
Evo i mene nakon godišnje inventure, da vidim što ima novog dok me nije bilo :rolleyess: Sve završimo, idemo doma i šlag na kraju, pojave se kamioni koji ne mogu kroz Liku pa se vratili u Klc. istovariti robu. Još se i vrata hladnjače zaledila pa smisli kako ih otvoriti :madmana: