• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za kupnju motokultivatora

• Temu pokrenuo igor266
  • Datum prvog posta

Mirjana Š

Novi član
Tu od
26 Ožu 2025
Poruka
1
Pozdrav svima
Evo ja sam nova, došla sam po savjet i nadam se da ćete mi pomoći.
Ovako, ja bi htjela kupiti kopačicu za frezanje vrta za vlastite potrebe. Znači jesensko oranje traktorom i da ja na proljeće nemoram opet moliti i čekati nekoga da mi isfreza vrt. Kako sam žensko i ne kužim se u tu granu tehnologije molim vas savjete koju uzeti
Hvalaaa vam unaprijed

joso162

Novi član
Tu od
14 Ožu 2017
Poruka
15
Obrađujem vrt od cca 100 kvadrata i vinograd od 300. Do sad sam imao staru benassi 5.5ks i dobro je odrađivala posao, ali bi je promjenio zbog učestalih problema sa karburatorom, hrđavim rezervarom, nedostatkom djelova, tako da mi se ne ulaže u nju.
Razmišljao sam o ruris 731 koja ima puno dodataka, pa mi je zbog tog privlačna, cijena 950€ ili stihl mh600, koji je iste cijene ali nema dodataka.
Za rurisa ima podjeljenih mišljenja, za stihl nisam baš našao nekih negativnih komentara, ali je manje na tržištu i sigurno je puno manje prodano komada, pa nije mjerodavno.
Kod stihla me privlači što je poznata marka i pošto već imam nekoliko njihovih proizvoda znam da je osiguran servis i da će djelovi biti dostupni puno godina.
Kod rurisa me privlače dodatci kao što sam već napomenuo. Što mislite?

joso162

Novi član
Tu od
14 Ožu 2017
Poruka
15
Navedeno je da je motor STIHL EHC 600. Ima oznaku stihla na sebi, a sad tko radi za njih motore neznam, ne vjerujem da je njihov motor.

Posljednje uređivanje od moderatora:

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
70
Nemam iskustva sa Ruris i Stihl, ali evo link na video ista cijena i mogucnosti Rurisa: familija se bori i zivi:

Najnoviji postovi

Na vrh