Nije kriva šuma več rudo od prikolice ti ne pritišče na traktor.Trebo bi prestavit osovinu od prikolice više prema zadnjem kraju prikolice da bi ruda više opteretila zadnji kraj TVa.TV 420 ima male utege od 25 kila pa se i to poznaje kod gripa.:icon_wink:
imaš lom u mjenjaču ....ili sredini , na kardanimaUopće ne vrte prednji kotači kad uključim blokadu, Samo osjetim teže okretanje volana i dalje se isti zadnji kotač okreće (koji ima manji otpor ,normalno). Sam traktor zna ostat vrtit na mjestu tak da moram silazit i pogurat:mur:
Imam 522 i kad uključim šperu u oranju osjetim samo da je teže skretat, a i dalje samo zadnji kotač vrti. Jel to neki kvar ili normalno :icon_eyes:
Uopće ne vrte prednji kotači kad uključim blokadu, Samo osjetim teže okretanje volana i dalje se isti zadnji kotač okreće (koji ima manji otpor ,normalno). Sam traktor zna ostat vrtit na mjestu tak da moram silazit i pogurat:mur:
Nešto ne štima kod tebe , opis je vrlo jasanAko se vrte bez blokade onda moraju i u blokadi daj malo bolje to pojasni jer ako se volan teško okreće to je dokaz da blokada radi i da je uključena.
nešta tu ne štima mislim u tvom objašnjenju ponašanja traktora.