Treba da ima neravnina tj kanal kojim ide sajla kada se dodaje gasDelovi za traktor su stigli i sada objasnjavam ocu a on kaze - jasno je meni to nego...na traktoru, gde su sajle, ima nekih kao "neravnina"(on ne zna kako se to strucno kaze), pa njega interesuje da l se to pomera ili ne...Majko Bozija...kada ne zna ni on da se lepo izrazi....Valjda misli da se to skloni....a kkako da se skloni osim obije....a meni nije jasno jer mi to ne deluje kao ispravno...
Odneseš kod strugara da ti to obradi; cena kod mene u kraju je od 60 do 120 evra u zavisnosti da li se radi sa jednim ili duplim lezajevima... Što se tiče kočenja tv traktori poprilično dobro koče;pogledaj kakve su ti gurtne ili nasteluj kočnice... Malo ti je nejasan tekst pa se ne zna šta si hteo tačno reći...pozdrav drugari imam tv 523 88 godiste, pa imam nekih problemi i hocu da vas pitam za savet.Kod srediste mi se javilo jaki luft.Ima i na te tve piksne gde se vrti traktor i isto tam gde se sredniste spojava za zadno kuciste menjaca.Kako se to srediva i koliko bi kostalo.Isto da vas pitam dali je moguce da se masha gurtnui pomesti unazad da bi mogao bolje kocit traktor.pozdrav i hvaa unapred>:icon_super: