Nažalost jako je loša rezolucija na ovoj shemi tako da uopće ne vidim šta bi bio broj 60?Redni broj 60 vrlo vjerojatno kao sto kaze @Lee Champa ...
Na mojem 319 je "kvrga" za upravljanje sa vanjske strane, a sa unutarnje strane rezervoara je pumpa. A sve se to nalazi ispred motora!Ali koliko vidim ovo nije hidraulika od tv 521, jer je na ovoj shemi cilindar za upravljanje hidraulikom odvojen od rezervara šta u mene nije slučaj?
Ja sam probao taj volan iz MASIVE, mislim da sam ga platio nekakvih 60KN, za te novce i nije toliko loš volan, međutim ima kod nas u KRAPINI TRGOVINA "PARTNER" i oni imaju original volan za Tomo Vinković, platio sam ga nekakvih cca 250kn, razlika ogromna.A jel probal ko od vas voziti s tim volanom iz Masive za 50 kuna?
Mislim, ide, ali trebaju rukavice jer je ko najgrublji šmirgl papir završno obrađen
Pod rednim brojem 60 je RAZVODNIK HIDRAULIKE - OZNAKA: 601 433 NZ 8205-01, koliko ja znam ovo je katalog rezervnih dijelova za TV 418- 521.Nažalost jako je loša rezolucija na ovoj shemi tako da uopće ne vidim šta bi bio broj 60?
Ali koliko vidim ovo nije hidraulika od tv 521, jer je na ovoj shemi cilindar za upravljanje hidraulikom odvojen od rezervara šta u mene nije slučaj?
Posalji mail da ti proslijedim katalog....Nažalost jako je loša rezolucija na ovoj shemi tako da uopće ne vidim šta bi bio broj 60?
Ali koliko vidim ovo nije hidraulika od tv 521, jer je na ovoj shemi cilindar za upravljanje hidraulikom odvojen od rezervara šta u mene nije slučaj?
Moze li im itko poslikati ovaj cep/mjerac ulju u getribi diferencijalu...mislim da na mojem nisu orginalni jer nema min max a sumnjam na potrebnu kolicinu ulja unutra...thxČep i mjerač.:icon_keel: