Nema lezaja kucista diferencijala na sliciimas skinuti komplet u PDF sve i sarafic za PE18 ja ga imam...pokusao sam staviti al mi neda nesto kao velik fajl 1.5MB
Nema lezaja kucista diferencijala na sliciimas skinuti komplet u PDF sve i sarafic za PE18 ja ga imam...pokusao sam staviti al mi neda nesto kao velik fajl 1.5MB
Nije da se pravim pametan.. konusni sam vidio jedino na vrhu osovine na kojoj su zupcanici brzina i kljuc za ubacivanje, i on je oznaka 30028...40x80x 19.75.+-5%Nema lezaja kucista diferencijala na slici
Evo,odgovaram sam sebi.Lijepi pozdrav !
Dugo nisam bio na forumu , toliko dugo da je doslo do narednog kvara na traktoru.Zadnje sto sam mijenjao na masini je bio valj sa
svema,sto ide uz to.
Sad bi trebal preorati vinograd pa mi zatajila hidraulika.Ne mogu dignuti radni prikljucak,kad povucem polugu ne dize orude i daje isti glas kao kad
bi bio na gornjem maksimalnom kraju.Pumpa je smestena direktno na rezervoaru za ulje i vezana na ojnicu motora.
Da li je netko od vas vec imao slicni kvar i kako to rijesiti ? i kako postupati kod rasklapanja pumpe?netko mi rece,da je verovatno filter zapacan ,treba ga ocistiti ???
Za odgovore unaprijed HVALA !
LP
Mak
Vjerojatno u semerinzima ili nečistoći na ventilima.