Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Upravo tako. Sanduk se dize komplet dok klinovi ne upru. Kad se tezina tereta prebaci onda tek sanduk sjedne na one dvije tocke.Nebi se baš složil s tobom.
One dvije točke samo pridržavaju položaj sanduka (odnosno bolcni im ne daju da se odignu u zrak), dok je na cilindru zapravo sav teret (na početku kipanja), dok se težište ne prebaci, odnosno malo se premjesti ili otkipa.. Govorimo o jednakomjerno napunjenom sanduku, kontinuirani teretom. Razmisli malo.
Na onom na kojem je cilindar ispred centra mase (sanduka), teret je (jasno) manji.
Ovu prikolicu je napravio majstor koji jih radi več 15 godina za tomo vinkoviče i druge traktore , a nije imao ni jednu reklamaciju zbog tih pantova ili konstrukcije .Ja jo imam 5 godina ,a nije se ništa razklimala .Vozio sam svašta kamenje,pjesak, drva .... i radi odlično .Svaka čast majstoru. Ako ti treba nova ima je na avto netu ponekad.call):A te dvije točke su koliko sam ja vidio pante zavarene na rubove kvadrata, ne znam kako bi to prihvatilo takve terete, moja rijetko kad vozi vise od 2t a sva se već rasklimala a daleko je cvrsca od ove na slici
Ovo je u osnovi konstrukcija Tehnostroj ETK prikolice. Kutijasta šasija. To nemre biti loše.Ovu prikolicu je napravio majstor koji jih radi več 15 godina za tomo vinkoviče i druge traktore , a nije imao ni jednu reklamaciju zbog tih pantova ili konstrukcije .Ja jo imam 5 godina ,a nije se ništa razklimala .Vozio sam svašta kamenje,pjesak, drva .... i radi odlično .Svaka čast majstoru. Ako ti treba nova ima je na avto netu ponekad.call):