• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priključci (tvornički i homemade)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,394
Šteta ga je. Vredniji je kad ga prodaš i kupiš malog 165 ili 200.

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,725
Mislis radi smjera vrtnje kardana ili?

pa serija 700 i serije 400 i 500 imaju mnogo toga zajednickog,,,
ako je kopcanje isto a i smjer vrtnje bi trebao biti isti ne vidim razlog zasto nebi mogao,,,

Posljednje uređivanje od moderatora:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
A zašto nebi moglo.:icon_razz:
obrtac-sijena.jpg

Tu od
27 Sij 2014
Poruka
395
@Bobic Milslio sam na precnik kardana, znam da se vrte u lijevo do serije 800.

@Ssucur Blago tebi ja jos nisam ni pokosio.

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
Hmm kolega.Šta bi to trebalo biti.Nemoj nas držati u neizvjesnosti

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Pokaži šta si napravio da ne gledamo za svaki var druge slike.:icon_weed:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,742
Neka, neka. Samo pomalo, polako se ježi ježe.
Vjerujem da se kolega naradil (ako je gotovo) i bolje da bude više slika sa kojekakvim detaljima pa je onda lakše prekopirati ako neko bude imal volju napraviti si nekaj slično.

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Dugo sam radio na ovome, konačno sam dobio osnovu za jedan solidan priključak,
ili ti 10--->1. Da nebi morao odvaditi neću više stavljati slika dok ne završim. Ova pera što vidite su za zakačit zubače brnače ili drljače 2,2m ležaj je za valjak odnosno gredičar. Ovo sam uspio zavarit zahvaljujući slabom vremenu, osnovni cilj 7 dana godišnjeg je bio spremanje sijena.:icon_winkle:Accuweather zakon-uspio.:icon_razz:

Tu od
27 Sij 2014
Poruka
395
Prvo sam imao ideju, da napravim ljesu, ali sam skontao da bi bolje bilo oboriti stranice. Napraijed je ucvrsceno lancima, a nazad cijev. I to se sve lahko razmontira. Jedini problem mi je sad sto je prikolica sire nego duza. Sirina 2,2m, a duzina 2, jos kad se natovari sijeno, bude jos veca razlika.
v80vxvq936vu9zxkbw4w.jpg

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Agromehanika Kranj sa DDV 284€:icon_wink::icon_razz:
Traži rabljenu. Za svoju sam dao 150€

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,912
Ova cijev ti neće izdržati kad nakrcaš sijeno (savit će se i sijeno će trebati još jedanput nakrcati). Ovo je dobro ali samo kao "ideja" ali je za svaku pohvalu. Treba je isprobat za znat!:(giggle):

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,725
U mom kraju tomica je rijetkost pa je stoga i bilo sto od njega naci prava umjetnost,,,
a i u svakom bi slucjau radije uzeo novo nego polovno,,,

Tu od
27 Sij 2014
Poruka
395
Ova cijev ti neće izdržati kad nakrcaš sijeno (savit će se i sijeno će trebati još jedanput nakrcati). Ovo je dobro ali samo kao "ideja" ali je za svaku pohvalu. Treba je isprobat za znat!:(giggle):

Bogami izdrazala je 17 velikih tura sijena, nece se savit jer sam ispod nje stavio letvu. Cini se kao da nece izdrzati, i ja sam bio skeptican ali izdrzala je.

Najnoviji postovi

Na vrh