• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priključci (tvornički i homemade)

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Danas imo fraj dan pa oprao gumenjak i rasturio ga.Neverovatno kako je drvo(hrast) dobro ohranjeno,nigde trulo a nema nit jedne bušotine od crva.Kočnice isto u super stanju-obloge su debele nekih 7mm tak da su ko nove,ležajevi isto svi dobri.Probo sam ga več i malo brusit staru boju dole i najbolje ide sa fleksom i žičanom četkom.Sad koliko ču imat fraj vremena tako če i renoviranje napredovat.:icon_wink:
image sharing
how to capture screen
image hosting over 10mb
image hosting no registration
image hosting site no sign up
temp image upload

E

el pibe

Guest
Abarth dobrog posla imaš:(sweat):.A vidim da se radi puno jer je "gneča v pepelniku":icon_thumright:probaj farbu skidati sa citlingom.To je po meni najbolji način za skidanje boje sa drveta.Sastruže ju skroz,ovako sa brusilicom se samo razvlači rastopljena boja okolo i štopa se alat.Kad se sastruže boja poslije se samo popravi šmirglom.Imam i ja jedan takav "gumenjak"kojem bi dobro došlo osvježenje i renovacija ali morat će pričekati zimu,neće moći prije.

E

el pibe

Guest
Upravo to kaj je ZJ postavil.Ja sam si napravio nekoliko komada od tračne pile i starog ""fukšvanca.Da nebute mislili da sam prost.To je ručna pila(fuchsshwanz)ili lisičji rep po domače.Lako se nabrusi kak se vidi i u ovome videu.Staklo isto može poslužiti samo nema uvijek razbijenog stakla na lageru,jedino napraviti dogovor u nekakvoj birtiji di su malo nagli:icon_winkle:

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
952
Apsolutno sam zadovoljan s objašnjenjem. Ja tako staklom znam zagladiti držalo za motiku ili neki drugi alat.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426

Darko123

Član
Tu od
7 Lis 2013
Poruka
380
Prikolica dobila nove gume posle 28 godina:icon_keel:
imag1262.jpg

imag1264.jpg

Tu od
27 Sij 2014
Poruka
395
@Abarth Kod tebe sve mora biti po PS-u, pa i gumenjak, svaka cast na radovima.

@Darko Gledaj sare mozes nos stavit u nju :D Nek ti traju bar jos toliko :D

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Di bi moc nabavit ovakvu felgu za prikolicu ujaku na njegovoj sve popucalo oko sarafa pa ako bi se dalo di nabavit bilo bi bolje nego ju varit jer to sigurno nebi bilo dugog vijeka!!

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Prikolica dobila nove gume posle 28 godina:icon_keel:

Okreni felge ( ono što je prema nutra stavi van ) na prikolici da dobiješ veću stabilnost , manje ljuljane , a ništa ne gubiš ,,:(nod):

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,406
Ne gubi nikaj, već dobiva veće opterećenje lagera kotača.

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Eh, Darko itak ne bu išel u polje, :icon_razz:na tisuću metara ga i nema.:icon_scratch:
A Darko koliko vozi može na jednom kotaču i polugi.

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,725
Ako sem ja dobro shvatil on je napisal da su kod tebe samo proplanci i nema obradivih povrsina te da to malo sijena (tereta) mozes voziti i na jednom kotacu uz malu balansnu polugu,,,:eek::

Najnoviji postovi

Na vrh