Još jednom hvala na odgovorima, mislim da ću uzeti onaj komplet. Sad ću još vidjelt dal slovenija il kod nas. Btw Tomo sam uvezo iz SLOrofl):
Iz tvog posta mi nisu još dvije stvari jasne, ovaj drugi inverzivni kardan, kam nega zakačim? Pošto ja na kardanu nemam takav "utor". Za onaj zeleni mi je jasno, zakači se i to je to, a za ovaj drugi? Moram još nešto dodavat, maknut il? Jer ne mogu taj "kotacic" (koji je na toj trećoj slici) nataknut dolje na kardan?
I ovaj drugi dio mi nije jasan da treba taj neki kontra kardan? Onda je jednostavnije staviti inverzivni i riješio sam problem?
Još jednom hvala na odgovorima, mislim da ću uzeti onaj komplet. Sad ću još vidjelt dal slovenija il kod nas. Btw Tomo sam uvezo iz SLOrofl):
Iz tvog posta mi nisu još dvije stvari jasne, ovaj drugi inverzivni kardan, kam nega zakačim? Pošto ja na kardanu nemam takav "utor". Za onaj zeleni mi je jasno, nakači se i to je to, a za ovaj drugi? Moram još nešto dodavat, maknut il? Jer ne mogu taj "kotacic" (koji je na toj trećoj slici) nataknut dolje na kardan?
I ovaj drugi dio mi nije jasan da treba taj neki kontra kardan? Onda je jednostavnije staviti inverzivni i riješio sam problem?
Več je odgovorio na pitanje:
Sogovornik: pocenideli10: Zadeva: TOMO VINKOVIČ-TRITOČKOVNI PRIKLOP
12:34:53
Pase na tomo vinkovica 420 na mero je treba samo precko vrezat
Nebi se slozio, bas mjerio na susjedovom i nema sanse da mu kugle stanu
Ne znam da li će ovo pomoći
http://www.trgovina.masiva-bj.hr/product.asp?product=poluzje-traktorsko-komplet&code=1301017
[/URL]
mtd001
ja i abarth nismo blizanci pa da nam spajaš postove.:icon_rolleyes: