• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priključci (tvornički i homemade)

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Narucio sam roto kosu mega ing, i sad naidem na ovaj malcer koji je samo malo skupplji...
Dali je malcer bolji izbor?
Mislim kositi djetelinu, vrt prije oranja-da sameljem stabljike paprike i ostaloga...
Traktor je 18ks

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
891
Zdravo Loncin. Samo kupi ono "roto kosilico"(helikopter malčer), kojeg si prvo gledao i pusti ovo. Ovaj malčer sa slike ubije tebi tvog jednoklipaca.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
A koja je to trgovina? Ima li internet stranicu? Šta sve imaju u ponudi priključke samo ili i dijelove za TV?

Posljednje uređivanje od moderatora:

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Hvala...sad sam tek skuzio...malo mi spava mozak....? thx jos jednom.

Malo obnovio frezicu...?
20088
Ovako je bilo
20089
Ovako smo zgotovili posao...
20090
Eto...

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Da, fale skije sa strane...

Šrina 140cm, 2 lanca na rotor će ić unutra....

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,029
Zwer,
ako buš redovito malčiral, išlo bu dobro, ako ti preraste ili bude jako gusto, ???.

filiprap

Novi član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
28
Poz ekipa..zanima me koji je najjednostavniji nacin da prikvacim frezu (TV95). Stari i ja umremo 3 puta dok je nastelamo,prikvacimo blabla..mozda postoji neki bezbolniji nacin...bio zahvalan jako na pomoci 😃😤

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Nije to nista strasno samo praksa cini majstora,,,
Ja je uvijek kacim sam i nikad prevelikih problema nemam,,,

Koji dio Vam najteze pada?

filiprap

Novi član
Tu od
9 Lip 2019
Poruka
28
Najteze je kardan utjerati na vratilo..mislio sam da ima bas neki laksi nacin ..al hvala na odgovoru

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Praksa, ja kad odlažem frezu pod plazove stavim 10X10cm klocne okrećući noževe rukom uklopim kardan sam.
Kad sam imao P-18 stavim 2 šarafa podignem malo frezu i uklopim kardan.

Na vrh