Sve je močno kad neko nekaj napravi svojim rukama💪👍Kako izgleda moćno taj priključak
Malo i meni žao pluga al nažalost takvi znaju bit i prodani u staro željezo. Sakupljači pokupe to po dvorištima, ako uspiju preprodat ušičare koju kunu a ako ne prodaju u staro željezo. Vidim da isti prodavatelj na buvljaku povremeno odnekud vadi takve plugove. Ovaj je koštao 400kn i dao sam mu za komopenzaciju neku rashodovanu sječkaru, a i dovezao mi je i istovario plug dizalicom. Da sam kupovao željezo za materijal puno bi me skuplje došlo a ovako sam već imao poluproizvod. Da ne govorim kakva je razlika u kvaliteti materijala. To najbolje znam kad sam išao rastavljat plug. Uzeo veliku fleksu i sad ću ja odrezat nosač pluga a on jedno 4x8cm napravljen od ljutog čelika, Rezao bi pol dana i onda shvatim da ništa od tog nego ajde nekud da se to recne kisikom. Kad sam bušio rupe na onim kosim flahovima jedva išlo. Ono što sam kupio, U profil za grablje i pločevinu 12mm za spoj na Tomu sve mekano, probušio rupe 16 i 18mm s pol snage.Šteta toga dobrog pluga... No, priključak je zanimljiv
TV420 ali sam dodao kačenje za 3 točkeKoji Tv?
To nije kacenje u 3 tocke, zar ne?A ako je ovako?
View attachment 57064
Tocno sad sam bolje pogledaoIma ovaj bolcn pa može i u 3!
A ima mogućnost da se izvadi donji jaram!
Takvo nešto zaboravi sa TV!Bok, jedno pitanje, nemam TV al znam nekog ko ima interesira me da li postoji neki nastavak za njega, i koji je to nastavak, da se moze pocistiti makija do razine tla, neki malcer ili sl al neznam da li bi takav malcer mogao drobiti/rezati grane do 10ak cm?
Jos bolje, jel postoji malcer za njega da moze malcirati zemlju i kamenje?
Hvala