pozzdrav,kako da povecam slike
na prvi pogled plug montiran pred mtk.ne da mtk. vuče, nego da gura plug..kako bi bilo radit s tim neznam..Pozdrav raja,evo par slika od mene,nov sam na forumu a isto tako i u poznavanju odnosno nepoznavanju ovih kultivatora,dobio sam ovo cudo ali neznam kako funkcionise pa bih molio za malu pomoc oko ove masinice
Gornji video je sa MURATORI frezom koja obrnuto vrti motike, koja je dobra i za tvrdu zemlju.evo jednog zanimljivog prikljucka,al je tvrda ovo di freze,jel to samo freza ili
koliko je losiji polozaj volana na orginalu u odnosu na ovaj prikljucak iz prethodnog videa
Od čega si ti plakal, gledaj ovoKak kosi sad kad je gusta trava,jesi zadovoljan?
Ja nisam vise od mjesec dana kosil i kad sam dosel i videl kakva je trava od kise skoro sam plakal.
Dio sam moral traktorom,dio sa flaksericom,a dio sa hondom,i islo je tesko al sam uspjel sa pola zahvata sve rjesit,al tak gustu i ispletenu travu nikad nisam imal u 7mj.uzas.
Nemam pojmaKolko je konja tvoj diesel?
Kolko je star,mislim radil na njoj?
Kolko vidim na slikama dosta ambrozije imas i ne cini mi se tak gusta,trava,mislim na onu do 15cm visine.
Kod mene je to bilo tolko smuseno i gusto na vecem djelu komada da je to strasno.