pozzdrav,kako da povecam slike
na prvi pogled plug montiran pred mtk.ne da mtk. vuče, nego da gura plug..kako bi bilo radit s tim neznam..Pozdrav raja,evo par slika od mene,nov sam na forumu a isto tako i u poznavanju odnosno nepoznavanju ovih kultivatora,dobio sam ovo cudo ali neznam kako funkcionise pa bih molio za malu pomoc oko ove masinice
![]()
![]()
![]()
Gornji video je sa MURATORI frezom koja obrnuto vrti motike, koja je dobra i za tvrdu zemlju.evo jednog zanimljivog prikljucka,al je tvrda ovo di freze,jel to samo freza ili
koliko je losiji polozaj volana na orginalu u odnosu na ovaj prikljucak iz prethodnog videa
Od čega si ti plakal, gledaj ovoKak kosi sad kad je gusta trava,jesi zadovoljan?
Ja nisam vise od mjesec dana kosil i kad sam dosel i videl kakva je trava od kise skoro sam plakal.![]()
Dio sam moral traktorom,dio sa flaksericom,a dio sa hondom,i islo je tesko al sam uspjel sa pola zahvata sve rjesit,al tak gustu i ispletenu travu nikad nisam imal u 7mj.uzas.
Nemam pojmaKolko je konja tvoj diesel?
Kolko je star,mislim radil na njoj?
Kolko vidim na slikama dosta ambrozije imas i ne cini mi se tak gusta,trava,mislim na onu do 15cm visine.
Kod mene je to bilo tolko smuseno i gusto na vecem djelu komada da je to strasno.