Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 12,280
Autogeno odrezazi
Vele neki da se ni harmoniku ne smije kititi jer se dere mjeh a tal dijeli cijela grupa...U dilemi sam oko brusenja jer neki vele da se ne smije brusit jer da je to posebna legura koja izgubi cvrstocu brusenjem
Samo dijelovi čije su površine kaljene, cementirane, niklovane ... se ne bruse jer se skida namjenski sloj. Dijelovi poput oka rude su najčešće odlivci, rijetko odkivak i oni su čak i nepoznatog čelika. Mnogi pricaju svašta na čula kazala.U dilemi sam oko brusenja jer neki vele da se ne smije brusit jer da je to posebna legura koja izgubi cvrstocu brusenjem
Ti si ovo brusio onoliko potrebno ili debelo koliko treba izbrusiti oko za rudu.
Ja ne, čovek je brusil. Ja to nemam sa čim a ni da imam neznam to napraviti.Ti si ovo brusio onoliko potrebno ili debelo koliko treba izbrusiti oko za rudu.
Ja sam stavil link ali ti izgleda ubadaš samo tam gde je tebi interesantno.Objasni " ivek23" u temi imt 540, sto mu je oštećen konusni zubcanik, ostećena cementacija zuba. Daj mu upute i firmu nek mu izbruse zubce oba zubčanika da opet sliži kao i do sad da ne stvara buku.