K
Katic09
Guest
Budem trenutno nemam vremena radim neku prikolicu za trupce sa kranom..
Pocela je kontakt brava da me zajebava.Izvadim kljuc i nekad opet ostane kontakt,ili malo je udarim i dobije kontakt.Kao da ima neki spoj,a kljuc kad gurnem ide onako labavije nego pre.Jel moze nesto da se uradi ili mora nova brava???Radi ona,pali svetla i kratka i dugacka al nesto kao da se olabavilo unutra.Pre nikad nisam izvadio skroz kljuc kad ugasim traktor,nego negde na pola i nema kontakt
Da najbolje kupit novu i zamijenit nije to tako skupo.Nego koji ključ ide u bravicu klasični okrugli sa izbočinom ili limeni plosnati,ili imaš onu kao elzet brava ključ.Neki autoelektričar u mom kraju nešta kemija pa upalilo se traktor sam i na verglanju izgorio dopola.
Da najbolje kupit novu i zamijenit nije to tako skupo.Nego koji ključ ide u bravicu klasični okrugli sa izbočinom ili limeni plosnati,ili imaš onu kao elzet brava ključ.Neki autoelektričar u mom kraju nešta kemija pa upalilo se traktor sam i na verglanju izgorio dopola.
Ako nije puklo kučište filtera probaj zamjeniti ili popustiti sve pločice.omam jedan mali problem curi mi nafta na vrh filtera stavio sam nove gumice i filtre,al dzaba opet kaplje pomalo!pa ako zna nako da mi kaze kako je najlakse zamjenut te filtre da ne pustaju naftu
Probaj ju malo našpricati kontakt sprejom.Pocela je kontakt brava da me zajebava.Izvadim kljuc i nekad opet ostane kontakt,ili malo je udarim i dobije kontakt.Kao da ima neki spoj,a kljuc kad gurnem ide onako labavije nego pre.Jel moze nesto da se uradi ili mora nova brava???Radi ona,pali svetla i kratka i dugacka al nesto kao da se olabavilo unutra.Pre nikad nisam izvadio skroz kljuc kad ugasim traktor,nego negde na pola i nema kontakt
Haris ponekad je bolje kod mijenjanja filtera ne dirat stare gumice ako nisu prije puštale tj. kapale.Jednom prilikom ja nagovorim majstora svog ajde mi stavi i ove nove gumice kad mijenjaš filtere,eh što je čovik me ispsova 4 puta i nikako nije uspio,a inače je miran.Nije skroz uspio pa sam sam kasnije natiska i sad recimo znam da ponekad nove gumice nisu baš potrebne minjat ako stare još drže.
Dok je hladan mislim da bi trebao bit barem 4-5 bara, a ovih 1.5 kad je topao je u redu
To za taj traktor je više nego odlično...kod mene je 3 puta niži pritisak i ne namjeravam ga otvoriti.
Ja sam imao tomu vinkovica 730 isto je bio oke,al zglob pa sam odustao i potrazio 539 kao da su za nasa podrucija pravi tako da neznam dosta o njima pa bolje pitati ljude koje znaju o takim traktorima!Ma ti traktori su skoro nesalomljivi :rolfer: