Kak uskladištiti akumulator prek zime?
da li se smije staviti akumulator s traktora na auto prek zime? 110Ah, 1000A je u pitanju.
Kapacitete akumulatora, tj Ah nemogu biti stetni za auto ili bilo koji stroj, jos je bolje ako je veceg kapciteta , napone je stabilniji, nema pada napona pri stratanju tako ni el. udara na elektorniku suvremenih automobila. tko da nemas problema ako ima mjesta da ga ubacis. jedino ako je u losem satnju, ali i to je mala vjerovatnoca zbog svog duplo veceg kapaciteta i jos ako je los povalcit ce vecu struju iz altelnatora, pa ce ga malo vise tertit, i ovo sam napisao da nebi neko komentirao, inace ovo netreba ni razmatrati.Kak uskladištiti akumulator prek zime?
da li se smije staviti akumulator s traktora na auto prek zime? 110Ah, 1000A je u pitanju.
Kak uskladištiti akumulator prek zime?
Kapacitete akumulatora, tj Ah nemogu biti stetni za auto ili bilo koji stroj, jos je bolje ako je veceg kapciteta , napone je stabilniji, nema pada napona pri stratanju tako ni el. udara na elektorniku suvremenih automobila. tko da nemas problema ako ima mjesta da ga ubacis. jedino ako je u losem satnju, ali i to je mala vjerovatnoca zbog svog duplo veceg kapaciteta i jos ako je los povalcit ce vecu struju iz altelnatora, pa ce ga malo vise tertit, i ovo sam napisao da nebi neko komentirao, inace ovo netreba ni razmatrati.
Ako je nov, imaš garanciju!...Provjeri četkice i kolektor anlasera
Upravu si za garanciju, al ipak mislim da je do anlasera nije skidan sigurno 5-6 godina od kako je mjenjan bendiks za toliko vremena se svasta moglo desit. pozdrav
Ako je ispravan, tj ako propušta naftu, trebal bi.
Skini crjevo usisa pa vidi
hvala puno,,probat cu to danas pa se javim,,,inace grijac je kupljen prije 2 dana,ISKRIN novi..
hvala puno,,probat cu to danas pa se javim,,,inace grijac je kupljen prije 2 dana,ISKRIN novi..
Nisam mislil da je crijevo zaštopano, nego da skineš crijevo dole i onda probaš grijati da vidiš dali propušta naftu.evo bio sam provjerio crijevo nije bilo zastopano,,,ima normalan protok,,,nesto drugo je u pitanju
Nisam mislil da je crijevo zaštopano, nego da skineš crijevo dole i onda probaš grijati da vidiš dali propušta naftu.
Pošto veliš da je novi predpostavka je da je ispravan.
Koje leto gospodnje je gospodin?aha,,,ok provjerit cu to sutra,,,nego kakva vi imate misljenja za imt 549,,,kakav je to traktor po vama,,,hvala
Koje leto gospodnje je gospodin?