Farbarista
Novi član
- Tu od
- 21 Srp 2012
- Poruka
- 29
Dobro ljudi možda sam malo htjeo unaprijediti IMT 533 bilo bih super kad bi on to imao ali nažalost nema bez zamjerke!!! Pozz
postavio bih te za direktora imt. ni oni se jos nisu setili da unaprede 533.Dobro ljudi možda sam malo htjeo unaprijediti IMT 533 bilo bih super kad bi on to imao ali nažalost nema bez zamjerke!!! Pozz
Meni osobno ova bolja
Evo skenirane žaruljice...Te sam našao u firmi, bile signalne žaruljice od jednog prastarog kompresora, ali su od 6V. Njih imam oko 30-tak komada. Meni treba ista takva ali od 12V. Dimenzija žaruljice je 6,8x19,3mm.
Te su, nema šta, naručene su (2) preko našeg dobavljača. Sad sam stavio gore onu od 6V. Svejedno svijetli, ali neznam do kada
Dali je dozvoljen uvoz tako starog traktora u srbiju,U Hr ne.Isplatilo bi se ako imaš besplatni prevoz ali najbolje bi bilo vidit na oko.Motor je po meni Mf,ili neki zamijenski. čak,
Pronašao žaruljice od 12V :weedman:, najvažnije od svega mi je da ne moram skinuti dole manometar.
Koliko ja znam kod nas samo za kola postoji ogranicenje,a za traktore to nevazi.Nazalost nemam besplatan prevoz.Koliko ja znam ovo je original motor sa imt 533,jer je na mf auspuh sa druge strane.
Ima motor orginal MF sa tri cilindra i auspuh mu je sa leve strane.Ja imam orginal MF pedesetosmo godište i sve na njemu orginal.Pumpa,anlaser,dinamo itd.....4 brzine i nema radne.