clap):clap):
Samo ne znam ko jede te vaše plodove :icon_anal: , ja nisam poslije previcura ništa upotrebljavao...
I ja dok sam u vrtu uzgajala za svoje potrebe onu rajčicu što košta kartica 5 kn nisam ni sa čim špricala pa sam imala pet puta za ubrat i gotovo.
Joj Samko daj molim te samo si na previcuru ostao.Ne bih to rekla po tvojoj rajčici jer se na listu vidi da je špricana a previcur ne ostavlja tragove i koristi se kad je rasad mali.Na ovako loše kišno i vlažno vrijeme zaštita se mora napravit i to svaki proizvođač zna pa i ti.Zato laži nekog drugog.I ja dok sam u vrtu uzgajala za svoje potrebe onu rajčicu što košta kartica 5 kn nisam ni sa čim špricala pa sam imala pet puta za ubrat i gotovo.
.Nisam se došla ovdje svađat nego pitat za savjet nekog tko zna svoj posao a svi vi koji imate neke frustracije u životu istresajte se negdje drugdje jer mislim da ovdje nije mjesto za to.
Joj Samko daj molim te samo si na previcuru ostao.Ne bih to rekla po tvojoj rajčici jer se na listu vidi da je špricana a previcur ne ostavlja tragove i koristi se kad je rasad mali.Na ovako loše kišno i vlažno vrijeme zaštita se mora napravit i to svaki proizvođač zna pa i ti.Zato laži nekog drugog.I ja dok sam u vrtu uzgajala za svoje potrebe onu rajčicu što košta kartica 5 kn nisam ni sa čim špricala pa sam imala pet puta za ubrat i gotovo.
Ma ne čini ti se,definitivno nisam frustrirana,ja sam samo zamolila za savjet i rekla sam sa čim sam ja tretirala,a gospodin je prvi započeo jer je rekao da kao ne zna tko jede te plodove.Ok neko šprica više neko manje netko ovako,netko onako.Iskreno meni je ovo prva godina da radim u plasteniku rajčicu i tek učim i uvažavam svaki savjet.Nisam htjela Samka nazvat lažovom eto tako je ispalo.Možda nije u redu što sam se tako izrazila ali isto tako i nije u redu što su me odmah napali.Eto tako su mogli lijepo odgovorit poput vas ili temptationa i sve ok.
Pozdrav svima,
Trebam jednu informaciju.
Da li je prekasno za sadnju rajcice u plasteniku?
Unaprijed zahvaljujem...
Hvala na brzom oridg...Nije. Ako je rasad spreman onda imaš dobar kasni paradajz.
Hvala na brzom oridg...
Ostalo mi je nekih 3500 presadnica Jasminie od RZ,pa se sada dvoumim što sa njime,a bas sam rijesio salatu iz plastenika.
Hvala na brzom oridg...
Ostalo mi je nekih 3500 presadnica Jasminie od RZ,pa se sada dvoumim što sa njime,a bas sam rijesio salatu iz plastenika.
Zadnji rok je 15.06. ali ako imaš grijanje može i kasnije...
Računaj da bi trebao stići krajem osmog, tako da ćeš moći izvući jedno 4-5 etaža. Što ostane, može i zeleno na dozrijevanje.