Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Kad sam pričao sa ovima što izdaju certifikate, veli on sad ti vrijedi 3 godine, a za obnovu se ne nadaj jer je to sad da se skupe pare, a do 2019. će opet nešto drugo bit.
Navodno će se morat imat prskalica sa 3 odvojena tanka...
Kad sam pričao sa ovima što izdaju certifikate, veli on sad ti vrijedi 3 godine, a za obnovu se ne nadaj jer je to sad da se skupe pare, a do 2019. će opet nešto drugo bit.
Navodno će se morat imat prskalica sa 3 odvojena tanka...
To ce se 100% dogoditi!!!!
Ja za svoju imam 3 tanka, samo moram sada preko zime i ugraditi, glavni ima 450, za ispiranje 40, a za pranje ruku 15 litara
Najjeftinija opcija, jer prazna prskalica ima 90kg, sve druge su teske, i njemacka pumpa, koja nikada nije zakazala, misljenja sam da rau pumpa stara je bolja nego poljska nova
Dali ima ko iskustva sa ovom špricom i dali se to isplati uzimati...BIARDZKI 300
• spremnik 300 litara
• raspon grana 10 metara (moguće druge veličine)
• pumpa protoka 120 lit. u minuti
• triplex dizne (2 mm , 3 mm i prihrana)
• spremnik vode za pranje ruku (15 litara)
• glicerinski manometar
• sistem sa dvije mješalice
• podesiva visina grana
• Dimenzije:
• Težina : 172 kg
• Dužina (mm) : 1050
• Širina (mm) : 2150
• Visina (mm) : 1600