vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
najbolje probat s vodom dok ne uhvati praksu
To je razvodnik ko i svaki drugi.
Ulaz mu je sa zadnje strane (iza manometra i ne vidi se). Iberlauf mu je s lijeve strane, nasuprot regulacijskog gumba. Ova tri kuglasta ventila idu prema dvije grane, a srednja, recimo, prema mješalici. Zatvaraš nekoga od njih kad trebaš zatvoriti pojedinu granu.
Tlak namještaš na sivom gumbu s plavom kapom, na kojoj je nacrtana strelica i piše + -, a na sivoj ručici, pored manometra, otvaraš (daješ tlak) i zatvaraš protok prema granama.
Zatvoriš odlaze prema granama, mješalicu ostaviš otvorenu. Uključiš kardan, otvoriš regulator na sivoj ručici i sivim gumbom namjestiš približno željeni tlak.
Zatim uključiš jednu, pa drugu granu i ponovno podešiš tlak...baš kak i na svakom drugom regulatoru šprice.
Uostalom, pogledaj OVDJE.
Nadam se da je pomoglo.
Pa lako ju isključiš kad ti smeta/ne treba.Nije bez veze meni se je na Lešku pjenilo škropivo kad sam tu glupost otšarafil sa crijeva u šprici više se ne pijeni tj bolje da te Vent,,, cijevi/dize nema .
Stavi ovakvu rotirajucu, efektnije jeveč tri dana razmišljam o tim prskalicama tj mješaču , imam jebene ideje ali mi je problem realizcije, a kuruza je več u zemlji