• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskalice

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,090
Probaj bez crijeva okretati da čuješ ima li zvuk usisavanja, ako nema treba otvoriti bočno i pogledati ventile i membrane. Na svakoj strani su dva ventila ,tlačna membrana i još jedan trokutasti prsten. Screenshot_20250513-211102_Chrome.jpg Screenshot_20250513-211029_Chrome.jpg Screenshot_20250513-210750_Chrome.jpg

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
40
DIgnuo sam ju dok kardan radi i skinuo crijevo od usisa. Čuje se unutra nešto ali kad začepim rupu dlanom nema ama baš nikakvog ni najmanjeg vakuma a ona mora povuć vodu odozgora. To mi je čudno napravljano jer stari je imao kžk sivu koju je nažalost u napadu ludila prodao pa sad ja moram smeće kupovat nakon 5 godina i na njoj se voda sljevala kroz filter sa donje steane spremnika u pumpu što mi je puno logičnije.

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
40
Svaka čast i puno zahvaljujem svima na trudu i volji za pomoći. Jako ugodno sam se iznenadio na ovom forumu. Dobio sam još savjeta i uputa u privatnom razgovoru sa jednim iskusnim članom pa kad stignem s posla ako ne zaglavim do mraka počinjem sa rasklapanjem pa kako bude. Svakako javim dijagnozu i terapiju a možda i još koje usputno pitanje. Da, rekao mi čovjek da tu nema brige oko uvlačenja. Ako je sve ispravno povukla bi i iz bunara.

Najnoviji postovi

Na vrh